Ansikt,  Kropp,  Sol,  Sol,  Tester

Test av “usynlig” selvbruning + fjerner: blank, hvit, duftfri, serviett og dråper.

Jeg har skrevet om blank selvbruning tidligere, med både fordeler og ulemper det har! Det kan du lese mer om HER, men du får også en liten repetisjon i denne saken! Jeg har skrevet om selvbruning, smarte påføringstriks og test av flere merker tidligere som du lese mer om både HER, HER og HER!

Denne gangen har jeg testet litt forskjellige type varianter av selvbruninger som ikke har den såkalte styringsfargen. Altså den brunfargen som gjør at du ser hvor, hvordan og hvor mye du har smurt. Jeg vet at mange vegrer seg for å bruke selvbruning, både på grunn av frykt for å bli oransje og på grunn av lukta.

Da kan jeg fortelle at selvbruning lukter langt mindre enn før, og så har jeg fått forklart av Ida Warg at styringsfargen gir litt mer selvbruningsduft enn en som er fargefri. 

Nå har jeg testet fargefri og blanke selvbruninger flere ganger, og jeg  må si at jeg sverger til de med styringsfarge, selv om de dufter litt mer. Jeg får flekker flere steder som jeg tror at jeg har vært, og spesielt vanskelig er det på ryggen (om man ikke har noen som kan hjelpe seg). En stor fordel med fargefri selvbruner er at den smitter ikke over på sengetøy!

Alle selvbruningene jeg har testet i denne saken gir veldig fin farge som varer, men jeg ser at føttene mine både blir skjoldete og får oransje farge fordi jeg ikke klarer helt å kontrollere mengden.

Nå skal det sies at jeg ikke påførte på føttene slik jeg pleier, nemlig å blande selvbruningen inn med litt vanlig krem som jeg smører inn hele foten med (smart triks)!

Alle selvbruningene for kropp har jeg påført med vott!

Ida Warg Self-Tanning Mousse er helt duftfri og har en hvit farge som smelter inn i huden. Konsistensen er super og fuktighetsgivende, men du aner ikke helt hvor du har vært og hvor godt du har smurt utover. Så her fikk jeg områder uten farge. Den skal ikke gi selvbruningslukt, men det gjør den på meg (dog ikke så veldig mye).

Tan Luxe Wonder Oil har en kjempesmart roll-on kule som gjør påføringen utrolig rask! Du bare ruller produktet på huden med flasken, og så sører jeg utover med votten etterpå! Dufter mildt og gir litt selvbruningslukt. Men ikke noe mer enn Ida Warg. Igjen, ikke så enkelt å vite hvor jeg har vært, og fikk et par lyse flekker.

Bondi Sands Liquid Gold er en tørrolje som dufter himmelsk av blant annet kokos. Jeg synes også duften holder seg veldig godt slik at selvbruningsduften holdes borte lenge. Oljen har litt farge, som oljer ofte har, men ikke nok til at du klarer å holde styr på mengdeforhold. Det synes spesielt godt på føttene!

Dr Dennis Gross Alpha Beta Glow Pads er smarte servietter med selvbruning i. Meningen er at du skal bygge opp fargen over flere dager, men jeg må si at allerede på den første servietten fikk jeg akkurat den fargen jeg ønsket. Det kan nok ha noe med at jeg allerede hadde litt farge fra sola.

Fargen blir jevn og fin, og det tror jeg skyldes at etter noen minutter må du gå over huden med fuktighetskrem for ikke at huden skal bli tørr! Eneste er at da jeg gikk over huden med toner de to neste dagene kom det mye brunfarge på paden, som betyr at fargen går litt kjapt av.

Selvbruningsdråper er mine favoritter når det kommer til selvbruning av ansiktet! De lukter pittelitt, men det går fint! Du styrer helt selv hvor brun du ønsker å bli, og min anbefaling er å bruke 2-3 dråper som du blander i hudpleien din. Du tenker ikke på at du har på selvbruning, for dråpene blir bare som en del av hudrutinen din den dagen. Og så får du bare litt solkysset hud med på kjøpet!

Crystal Clear Beach Glow og Rudolph Care med A Hint of Summer er begge supergode!

Nå har jeg snakket om at selvbruning kan gå litt galt. Men du kan faktisk fjerne selvbruning. Jeg har testet Self Tan Eraser fra Bondi Sands, og den fungerer helt utmerket!

Supersmart på hender, føtter, knær, albuer og andre knokler!

Legg igjen et svar