Ansikt,  Hudpleie

Supersmart hudpleie på reise! Passer i håndbagasjen!

Akkurat nå er jeg på en liten jobbtur der jeg kun har med håndbagasje! Uansett om jeg er hjemme eller på reise så er jeg opptatt av å ta vare på huden min. Men når du reiser med håndbagasje, så får du jo ikke tatt med seg så mye av hudpleieproduktene som står på badet.

Det er da du skal velge smart. For på reise med fly og når du bor på hotell er luften veldig tørr, og det har aldri gjort underverker for huden din. Egentlig uansett om du er på kort håndbagasje-reise eller lengre ferier med full size-baggasje, så er disse produktene usedvanlig smarte å ha med i baggasjen.

Ampuller og sheet mask tar virkelig ingen plass i bagasjen, og de er proppet med pleie til randen. De gjør virkelig underverker for huden på reise. De kan fin erstatte et serum slik at du for eksempel kun trenger å ta med deg en solkrem til dagtid og eventuelt en rikere krem eller aftersun til kvelden.

Du kan til og med ta med litt forskjellige type masker og ampuller, alt etter hva du skal. For eksempel etter en dag i solen trenger huden å kjøles ned, og bare en lang flytur kan ta knekken på fuktnivået i huden.

Skal du ut på en finere middag eller en fest der du har lyst til å se litt ekstra fin ut vil en eksfolierende maske i kombinasjon med en glow-ampulle være en helt perfekt kombo!

Ha en fantastisk sommer videre, og kos deg masse i ferien din! Huden din vil elske deg for at du passer på den, spesielt når du blir litt eldre, og plassmangel er ingen unskyldning lengre!

2 kommentarer

Legg igjen et svar