Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Ansikt Hudpleie

Supersmart hudpleie på reise! Passer i håndbagasjen!

on
3. juli 2018

Akkurat nå er jeg på en liten jobbtur der jeg kun har med håndbagasje! Uansett om jeg er hjemme eller på reise så er jeg opptatt av å ta vare på huden min. Men når du reiser med håndbagasje, så får du jo ikke tatt med seg så mye av hudpleieproduktene som står på badet.

Det er da du skal velge smart. For på reise med fly og når du bor på hotell er luften veldig tørr, og det har aldri gjort underverker for huden din. Egentlig uansett om du er på kort håndbagasje-reise eller lengre ferier med full size-baggasje, så er disse produktene usedvanlig smarte å ha med i baggasjen.

Ampuller og sheet mask tar virkelig ingen plass i bagasjen, og de er proppet med pleie til randen. De gjør virkelig underverker for huden på reise. De kan fin erstatte et serum slik at du for eksempel kun trenger å ta med deg en solkrem til dagtid og eventuelt en rikere krem eller aftersun til kvelden.

Du kan til og med ta med litt forskjellige type masker og ampuller, alt etter hva du skal. For eksempel etter en dag i solen trenger huden å kjøles ned, og bare en lang flytur kan ta knekken på fuktnivået i huden.

Skal du ut på en finere middag eller en fest der du har lyst til å se litt ekstra fin ut vil en eksfolierende maske i kombinasjon med en glow-ampulle være en helt perfekt kombo!

Ha en fantastisk sommer videre, og kos deg masse i ferien din! Huden din vil elske deg for at du passer på den, spesielt når du blir litt eldre, og plassmangel er ingen unskyldning lengre!

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT