Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Kropp Kroppspleie Sol Tester

Fordeler og ulemper med blank selvbruning

on
10. september 2018

Selvbruning er en kjempesmart måte å forlenge brunfargen du har opparbeidet det i løpet av sommeren. Ikke minst, så finnes det ingen bedre måte å jevne ut hvite områder etter bikini på. Jeg har ingen flat mage, så når jeg sitter folder magen seg. Det fører til hvite, avslørende striper som også kan jukses bort med litt selvbruning.

Om du er bruker av selvbruning har du sikkert sett disse nye variantene som er blanke. Jeg har vært litt nysgjerrige på dem, for jeg liker nemlig aller best de som er med farge slik at jeg ser hvor jeg har påført selvbruning og i hvilken mengde.

Jeg har testet ut The Water fra Tan-Luxe og Invisi fra Vita Liberata. Jeg foretrekker fortsatt å bruke farget selvbruning, nettopp på grunn av det jeg nevnte over. Jeg er liksom avhengig av å se hvor jeg har påført slik at jeg er sikker på at fargen blir jevn.

Men de fargeløse har en fordel som jeg ikke hadde regnet med, og det er at de ikke avgir farge på klær! Jeg bruker alltid selvbruningsvott, eller mitt om du vil. Vanligvis er vannet veldig brunt når jeg skyller den opp etterpå, og om jeg ikke er nøye med å skylle både vasken og også dusjen etterpå kan det bli brune flekker. Her er ikke det noe problem! 

Tan-Luxe kommer som spray, og det er vel det jeg liker minst med det produktet. Sprayen spres over alt om du sprayer direkte på huden, og den forsvinner litt i selvbruningsvotten. Det dufter godt i starten, men på meg lukter alle selvbruninger vondt uansett etter en stund. Fargen er derimot veldig fin, og huden får godt med fukt og glød.

Vita Liberata er en mousse, og fungerer godt med selvbruningsvott. Den tørker raskt inni huden, såpass at huden nesten føles litt tørr. Fargen er veldig fin! Denne synes jeg har en mer klinisk duft i starten. Den dufter som alle andre vondt på huden etter en stund, men muligens litt mindre enn den andre.

Duft handler veldig om kjemi med huden. Noen får ikke selvbruningslukten i det hele tatt, mens huden min dunster helt forferdelig!

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT