Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Ansikt Hudpleie

Tid for maske

on
18. juli 2019

Tenk at vi allerede er halvveis ut i sommeren! De siste ukene synes jeg det heller ikke vært noe å si på været. Det er masse positivt med sommer og sol, men om du ikke passer på kan den fine sommeren gi utslag på huden din på en negativ måte.

Dette kan du langt på vei forebygge med å bruke gode produkter som renser godt, beskytter og fukter rikelig samt roer ned hud som er irritert. Ja, og så må du være måteholden med sol!

Masker er helt genialt å bruke på sommeren. Om du har tenkt til å være hjemme hele dagen eller om natten kan du bytte ut kremen din med en maske. Et godt tips er også å bruke maske når du skal på en lang flyreise eller under solkremen når du skal være på stranda!

Husk å ta med hals og bryst også!

Her en noen masker for ulike hudtyper og hudtilstander som er supre å bruke nå på sommeren, men som også virker reparerende på huden når sommerskadene begynner å vises til høsten!

Gjør oppmerksom på at alle produktene er tilsendt for å kunne gjøre en journalistisk vurdering.

L´Occitane, Soothing Mask:Beroligende, yoghurtliknende maske med solbær – perfekt etter en dag på stranda.

Shiseido, Waso Peel Off Mask:Gøyal maske som hjelpe både på humøret, døde hudceller og porer.

Rå Oils, Radiance Clay Mask: renser ut, strammer opp gir glød.

Esse Clay Mask:Utrensende maske med leire og probiotika for tørr og gusten hud.

Environ, Face Care Youth+, Tri BioBotanical Revival Masque:Real oppstrammer som gjør huden myk med mye glød.

Elemis, Peptide4 Thousand Flower Mask:Fukt, glød, elastisitet, fin struktur er noen stikkord om denne masken.

Priori, LCAfx161 Hydrofill Masque:Multivitamin og fuktinnsprøytning til huden.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT