Annonse,  Ansikt,  Behandlinger,  Hudpleie

Partyprep – hudpleie for perfekt glød hele dagen!

Bortsett fra tiden før jul er sommeren virkelig høysesong for fest og morro! Jeg selv har allerede vært i flere 50-årsbursdager og andre festligheter, og jeg har både bryllup, sommerfest samt enda et jubileum å glede meg til før sommeren er over.

På slike dager har vi jo alle lyst til å se så bra ut som mulig. Vi kjøper kanskje en ny kjole, finner en neglelakk som matcher, sørger for å time inn frisørtimen og kanskje drister oss til å bruke en festfin leppestift som i utgangspunktet er litt uvant.

Men så tenker jeg at huden og sminken må stå i stil med kjolen, og med få grep er det faktisk ganske så enkelt. Jeg synes det er litt det samme som å ha tørre, sprukne føtter i lekre sandaler. Da ser det liksom ikke like flott ut!

Aller først, sminken vil aldri bli lekker om ikke grunnlaget med hudpleien er lagt. Sminken kan bli flekkete, rynkene blir tydeligere og huden flakete om ikke det er gjort en grundig hudpleieprep i forkant.

Dessuten kommer ikke sminken til å sitte mer enn et par timer om ikke huden har fått den pleien den trenger. Sminken bare flaker av og sprekker opp. Om huden er jevn, plump og glatt binder sminken seg til hud på en helt annen måte slik at den sitter hele dagen og natten igjennom!

I tillegg er det vanskelig å dekket til ujevnheter på upreppet hud – ja, ujevnhetene kan til og med bli tydeligere. Og i stedet for hud som gløder ungdommelig får du heller en grå hudtone som gjør at du ser mye eldre ut.

Ikke mye positivt jeg hadde å si der altså, men det skal altså ikke så mye til! Det handler om å velge riktig type produkter som i tillegg gjør det lille ekstra for huden din!

PCA Skin har fantastiske, effektive produkter som gir øyeblikkelige resultater, men som også gjør underverker for huden din på sikt. Det jeg liker med produktene er at nettopp fordi du får den øyeblikkelige effekten så gir det deg inspirasjon til å fortsette med å opprettholde den gode hudpleierutinen.

Under får du min lille oppskrift på hudpleieprep fra PCA Skin som får deg til å stråle og føle deg fresh på fest – like eller vel så flott som de unge!

Å rense huden godt først er selvfølgelig veldig viktig. FACIAL WASH er en deilig, lett rensegel som fjerner smuss og fett fra huden veldig effektivt.

Men en rens holder ikke alene om huden din også er tørr, og kanskje også har en litt ru overflate. Da må det skrubbes litt, og da er PORE REFINING TREATMENT helt rå! Masser den inn i huden etter at du har renset, og du vil både merke at huden er glattere, mykere og at produktene etter smetter raskt inn i huden.

Fukt! Jeg starter med å stryke over huden med HYDRATING TONER med en bomullspads. Om huden er ekstra tørr kan du gå over både to og tre ganger. Du merker at huden begynner å plumpe seg litt, og nå vil den være klar til å ta imot mer hudpleie.

Dette har samme effekt som å vanne knusktørr jord før du tilfører næring!

Jeg har merket at når jeg har brukt fuktighetskrem i tillegg til begge serumene jeg har med i saken så kan det bli litt mye. Det er fordi det er sommer slik at huden trenger litt mindre tilførsel av fukt. Men her må du kjenne litt etter selv.

Men om du har veldig tørr hud, eller ønsker å erstatte det ene serumet med krem er REBALANCE virkelig super. Den har en slags yoghurtkonsistens som trekker raskt inn i huden.

REJUVENATING SERUM synes jeg er helt rå! For det første har den en veldig oppkvikkende duft som vekker deg opp litt. På huden min har den også en lett oppstrammende effekt og porene blir mindre. Serumet er med stamceller fra grapefrukt som blant annet beskytter huden, men også med vekstfaktorer som reparer huden og gjør den sunnere. Dette serumet jobber med huden over tid, men gir også en umiddelbar effekt!

Når lyset treffer en jevn og glatt hud reflekteres mer lys! Da får huden også mer glød, og da ser den også mye yngre ut med en gang!

Fest på sommeren innbærer å være mye ute. Da må du beskytte deg ekstra. Rejuvenating Serum inneholder masse beskyttelse fra antioksidanter, men om du vil ha enda mer beskyttelse er den ren vitamin C som gjelder. Jeg har skrevet om C&E STRENGTH MAX før som er med 20% vitamin C. Det gir super beskyttelse, pluss at du får masse glød i huden. Vitamin C gjør huden klar og jevn!

Du kan velge å bruke kun et av serumene, men huden får virkelig noe ekstra når du bruker begge sammen.

SOLKREM er helt essensielt når du skal være på fest om sommeren! PCA Skin har mange solkremer å velge mellom, alt etter hvordan du oppfatter huden din! Du kan lese mer om PCA Skin sine solkremer HER! SPF hindrer både at huden blir rød og solbrent slik at sminken sitter pent og at huden holder seg jevn.

Jeg virkelig digger SHEER TINT EYE med SPF 30. Øyepartiet glemmer vi fort, men det er viktig å beskytte huden her også. Sher Tint har en veldig fin konsistens, men den har også litt farge i seg som demper det blå og gir fin hudtone til området. Den trekker raskt inn i huden!

SHEER TINT Broad Spectrum SPF 45 er perfekt på en festdag fordi den nesten fungerer som en primer. Den har litt farge, og så er den lett mattende! Det fine er at du kan dytte på mer SPF oppå sminken senere på dagen. Den gjør huden en anelse jevnere og matter lett uten at sminken blir ødelagt.

BEHANDLING

Om du virkelig vil gi huden den beste oppladningen til fest skal du ta behandlingen ENZYMATIC TREATMENT! Den gir en umiddelbar lysnende og oppstrammende effekt, og det på veldig kort tid! Enzymer fra papaya og AHA-syrer løser opp og fjerner de døde hudcellene som gjør huden matt og tørr. Pichia-gjær og reservetrol (fra vindruer) lysner og senker inflammasjonsnivået i huden mens stamceller fra grapefrukt beskytter med sine antioksidanter.

En kickstart for festfin hud, og et godt grunnlag videre festprep og ikke minst vakker sminke som holder nesten hele dagen!

Legg igjen et svar