OM MEG

Hei, jeg heter Tone við Skipá!

Jeg brenner for hverdagsskjønnhet, og elsker å gi tipsene og triksene som får kvinner til å blomstre, se litt yngre ut, føle seg litt vakrere, og kanskje litt mer glamorøs, selv på en helt vanlig onsdag.

Det kan være så enkelt som å legge maskaraen på en annen måte, velge en annen nyanse på øyeskyggen, begynne å skrubbe huden eller bruke stylingprodukter på en bedre måte.

Allerede på barneskolen fikk jeg interesse for sminke, og for å få råd til mitt første Det Nye som var plastet med en veldig fristende blå skygge i rosa pappetui fra Debbie (tror ikke det finnes lengre), plukket jeg tre kurver med solbær hos bestemoren min.

Jeg har 20 års erfaring i bransjen, og har bakgrunn som makeupartist, stylist og journalist. I 11 år har jeg vært ansatt i magasinet KK, de sju siste som skjønnhetsansvarlig i både KK, Henne og Stylemag. Bare tenk deg hvor mange produkter jeg har testet i alle disse årene!

Som makeupartist og stylist har jeg vært så heldig å få reise masse, og både bakgater i Havanna, Andesfjellene i Chile, rustikke innsjøer i Sør-Afrika og Inka-pyramider i Mexico har vært kulisser for moteserier jeg har vært med å lage for KK.

Jeg har også vært så heldig å møte menneskene bak produktene du kjøper i butikken – «nesene» bak parfymen din, gründerne bak innovative hudpleiemerker og forskere som utvikler nye ingredienser som gjør at sminken, hudpleien og hårproduktene dine blir stadig bedre.

Jeg håper bloggen min kan gjøre hverdagen din litt enklere, festsminken litt mer glamorøs og at du kommer til å dele min entusiasme for parfyme. Lover, jeg har MYE å dele med deg!

 

tone_kiss

TAKK TIL

Tusen takk til Inga Jeanette Rubach som har hjulpet meg med ideer og utforming av logo og profil til bloggen, Astrid Waller som tok de fine bildene av meg og forsiden (www.astridwaller.no) og Siv Lien som har utformet og publisert bloggen, og hjulpet meg i gang (www.trendheim.no ). Evig takknemlig!