Ansikt,  Sol

Smarte selvbruningstriks + produkter

I morgen er det nyttårsaften, og veldig mange går for kjoler med bare armer, og kanskje en utringet rygg. Noen har en perfekt, vakker porselenshvit hud, men de fleste av oss kler bedre en anelse farge på huden. Heldigvis finnes det flere gode selvbruninger, og her får du fire varianter som gjør selvbruningen til en lek!

For at du skal få et resultat som ser bra ut må du skrubbe huden i forkant, ellers vil fargen bli skjoldete og vare veldig kort. Vær ekstra nøye med albuer, knær, føtter og huden i armhulen (blir veldig for glemt)! Huden der er ekstra tykk og tørr, og tar derfor til seg mer farge.

Jeg klarer heller ikke meg uten en selvbruningsvott/mitt! Etter at jeg begynte å bruke det lar jeg heller være å bruke selvbruning enn å bruke bare hendene! Resultatet blir noe helt annet, og du sparer hendene dine. Alternativt kan du bruke engangshansker!

Et siste genialt triks er å bruke gradvis selvbruner på hender og føtter! Les mer om hvordan og hvorfor HER!

Jeg starter med produktene for kropp, og disse to er blant mine favoritter! St. Tropez Self Tan Luxe Dry Oil merker du knapt nok at du har på, og tørroljen gjør at den trekker superraskt inn i huden. Jeg liker egentlig ikke å sove med selvbruning, men er det en du kan gjøre det med så er det denne.

Phenomenal fra Vita Liberata er rett og slett fenomenal! Den har vært min topp tre siden jeg prøvde den første gangen. Den lover at fargen skal sitte på i 2-3 uker, og det gjør den. I alle fall to uker! Den flaker ikke av og blir skjoldete (ikke St. Tropez sin heller), men falmer jevnt av.

Tipset for at selvbruningen skal sitte ekstra lenge er å påføre 3 ganger etter hverandre. Det anbefales at du venter 8-24 timer mellom påføringene, men sånn tålmodighet og og tid har ikke jeg. Jeg pleier å påføre to ganger rett etter hverandre med noen minutters mellomrom, og for meg holder det lenge nok (garantert bedre resultat om du venter minimum 8 timer).

Kluet er at begge disse selvbruningene er enkle å påføre, de kleber minimalt og du kan gjøre dine vanlige nyttårsforberedelser uten å tenke noe særlig på det.

Clarins Radiance-Plus Golden Glow Booster tror jeg var de første selvbruningsdråpene som du putter i den vanlige kremen din. Det var i alle fall den første jeg hørte om. Det er jo så genialt, for du trenger kun tre dråper i dag- eller nattkremen din som du lar sitte på hele dagen eller natten til du skal stelle huden igjen.

Men pass på at du ikke slurver med påføringen, men fordeler kremen jevnt over hele ansiktet! Fort gjort, spesielt når det går litt unna på morgenen!

Trystal Minerals Sunkissed fra Vita Liberata er et kult, nytt produkt som gir farge over tid. Dette er nemlig verdens første selvbruner i pudderform! Ok, så rekker du ikke å få farge på en dag, men resultatet er veldig naturlig. Jeg liker ikke å bruke noen form for pudder på huden min, heller ikke dekke ansiktet med solpudder.

Men denne er faktisk genial til å lage naturlig contouring med! Dessverre har jeg ikke rukket å gjennomføre en skikkelig test enda, for det tar 8-10 dager med daglig påføring å få farge (og jeg har kun rukket 4 dager etter hverandre nå i den travle førjulstid). Men pudderet gir fin glød, har perfekt farge, og jeg bruker den slik et solpudder skal brukes!

Lover! Det kommer en skikkelig test!

Et tips til er å bruke solpudder til å eventuelt jevne mindre pene overganger mellom ansikt, hals og kragebein, eller wash off bronserkrem til å jevne ut overganger på kroppen.

Legg igjen et svar