Ansikt,  Kropp,  Sol,  Sol,  Tester,  Tester

Test av selvbruning – ny favoritt!

For noen dager siden testet jeg alle disse selvbrunerene på en gang! Det var jo litt risikabelt siden jeg ikke visste så mye om styrken på fargene. Jeg testet på ulike kroppsdeler – bein, mage, rygg, armer, hender og ansikt, og bortsett fra i ansiktet og på hendene brukte jeg påføringsvott. Heldigvis gikk det fint for fargeforskjellene var ikke så store.

For det er nemlig slik at de fleste av dagens selvbrunere gir veldig fin farge, og varigheten på fargen er også ganske god. Alle disse er veldig gode, men de er forskjellige og har plusser og minuser. Men jeg har fått meg tre nye favoritter som du kan sjekke ut hvem er i teksten under.

Sunspa, Self Tan Mousse Acai Extract Argan Oil

Den fargede mousse er veldig enkel å påføre, og smelter raskt inn i huden og lukter sommer i begynnelsen. Den er bruneren som lukter minst vondt, gir mest farge og holder på fargen lengst. Den skal også kun sitte på i en times tid, så helt klart topp to-favoritt!

Biotherm, Autobronzant Tonique

Selvbruningsolje som er utrolig enkel å fordele! Fargen blir veldig jevn og fin, og huden myk.

Comodynes, Selftanning Natural & Uniform Body Color

Den skal kun sitte på i tre timer, og og moussen er enkel å fordele. Men fargen er hvit, og dermed er det ikke så godt å vite hvor mye eller hvor man har påført produkt. Men fargen blir god og sitter lenge på.

St. Tropez, Self Tan Classic

En klassisk selvbruningsgel med praktisk brunfarge, og som er enkel å fordele på huden. Den får fort selvbruningslukten, men fargen blir naturlig solkysset som sitter godt på huden.

Kissed by Mii

Superlekker flakong med praktisk pumpe. Den skal egentlig ikke lukte, men det gjør den på min hud. Fargen du får er der i mot superfin, og sitter lenge. Den er dermed topp 3 favoritt!

Bronz´Express, Magic Radiance Drops

Et superkult produkt der du blander noen dråper med din vanlige krem. Du kan bruke den både på kroppen og i ansiktet. Den er også veldig fin til å jevne overgangen til hendene og på hender og føtter slik at de ikke blir hvite og får stygge rander. Men det er produktet i testen som lukter mest.

St. Tropez, Self Tan Luxe Facial Oil

Nydelig olje for ansiktet som nå er min favoritt! Det fine er at du ser ikke at du har på deg selvbruning, og huden får næring samtidig som den får farge. Du klarer ikke lukte selv at du har den på, kun den som skal gi deg en klem eller et kyss. Så ta den av før du skal noe spesielt!

Vanskelig med lys, for den ene dagen skinner solen, den andre dagen ikke. Men forskjellen før og etter er egentlig ganske stor!

Legg igjen et svar