Hva kan jeg gjøre for deg?

Jeg har over 20 års erfaring innen mote og skjønnhet, og har jobbet med foto, film, magasin, nett, kurs, show og eventer.

  • På denne bloggen kan du annonsere og gjøre ulike samarbeid. Jeg lager blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter.
  • Skriver journalistiske artikler og guider.
  • Tekster, ideer og utforming til kommersielt materiale.
  • Produktstyling.
  • Inspirasjons-foredrag, kurs innen sminke og hudpleie, og Bli Ny-dager!
  • Jeg hjelper deg med å lage eventer, både små og store. Se saken om Oslo Beauty Expo på bloggen samt emneknaggen Event på instagram.
  • Hår, makeup og styling til film og foto. Se emneknaggen Foto/ Film på Instagram.
  • Pynter brud og forlover! Jeg kan gjøre makeup hos frisøren som setter opp håret ditt, men jeg kan også tilby en privat start på den store dagen uten å måtte dele plass med andre kunder hos frisøren. Hos meg får du det lille ekstra! Gjør makeup, men også enkle frisyrer!

Om du har noe annet du trenger min hjelp til er det bare å ta kontakt!

Mail meg på toneskipa@gmail.com eller ring meg på +47 93245316, så svarer jeg så snart jeg kan.

Gleder meg til å samarbeide med deg!

 

tone_kiss

Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316