Hender,  Kropp,  Kroppspleie

Genialt selvbruningstriks jeg har funnet på helt selv!

Jeg har vært nødt til å ty til selvbruning i dag! Etter tre uker på fjellet er ikke kroppen min særlig brun. Men nå skal jeg på en liten solferie, og da måtte jeg ty til litt juks.

Men så er det så typisk da, selv om du har vært skikkelig flink med både skrubbing og bruk av selvbruningsvott, så får du allikevel de kjipe, skarpe skillene på håndleddene og mellom fingrene som avslører at du har jukset med brunfargen din.

Det er vanskelig i seg selv å få fin og jevn farge på hendene, men du har et problem til, og det er at du må vaske hendene etter påføring av selvbruning. Skillene mellom naturlig og påført farge blir fort veldig markante samtidig som at fargen utpå fingertuppene blir en blanding av blass hud og mørke riller som legger seg i linjene.

SMART TRIKS

For å unngå de kjipe og stygge skillene som man altfor ofte får ved selvbruning skal du bruke en gradvis selvbruner på hendene, og føttene for den saks skyld! Det går an å blande selvbruneren med en vanlig krem, men det blir ikke helt det samme.

Smør den gradvise selvbruneren godt inn i hendene, oppover håndleddene og mellom fingrene som om det var en håndkrem. Gjerne to ganger! Etterpå tørker du inne i håndflatene lett med et papir slik at det ikke føles klissete.

I motsetning til vanlige selvbrunere er ikke gradvise selvbrunere klissete, og funker derfor veldig godt til hendene. Bortsett fra litt lukt (og det lukter jo mye mer av en tradisjonell selvbruner) så merker du ikke at du har den på.

Det er viktig at du ikke vasker deg på hendene de neste to timene!

Gjør du dette lover jeg deg at du blir superfornøyd med brunfargen din, og at du aldri mer får stygge kanter på hender og føtter! Dessuten sparer det deg for masse tid i flikking og represjoner.

LYKKE TIL!

Legg igjen et svar