Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Lepper Makeup

Visste du at rød leppestift ble sett på som livsnødvendig under 2. verdenskrig?

on
10. november 2020

Faktisk var leppestift en del av rasjoneringen. Gutta fikk øl og tobakk, mens damene fikk leppestift. Faktisk ble leppestiften påkrevd i visse sammenheng. Så hva kan vi lære av det?

Jo, det å føle seg vel i nedgangstider er superviktig! Rød leppestift har vært symbol for masse siden starten av 1900-tallet, og under 2. verdenskrig brukte kvinner leppestiften til å holde moralen og humøret oppe.

Den gang var den røde fargen litt mer oransje enn blodrød, og de påførte den slik at leppekanten gikk såvidt utenfor de naturlige leppene på overleppen, mens underleppen ble tegnet som normal. Det for å få en litt mer mandig og overlegen look. Sjekk for eksempel Katharine Hepburn for å se hva jeg mener!

Leppestiften over er fra YSL og heter Rouge Volupte Rock & Shine 8.

En fun fact til er at verdensøkonomien faktisk kan leses på salget av leppestifter! Damer vil alltids kjøpe noe for å muntre opp seg selv. I oppgangstider kjøpes dyre vesker, parfymer og klær, in nedgangstider tar vi oss alltid råd til en leppestift.

Dette ble observert av sønnen til Estée Lauder, og han kalte dette for The Lipstick Index! Interessant?

Hva med å muntre opp den nye hverdagen med litt farge på leppene! Under finner du plenty med leppefarger, både røde, rosa, burgunder og leppefarget! Hvilken er din favoritt?

Leppestiftene over er fra Idun Minerals, YSL, Lancôme, Dior og Tind of Norway!

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT