Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Lepper Makeup

5 glamorøse leppefarger til hverdags

on
9. januar 2020

Det er rart med det, noen sminkeprodukter liksom sparer man til å bruke til fest. Når det kommer til skjønnhet så er en del av mottoet mitt “hverdagsvakker”, og klart du kan bruke de fine tingene til hverdags også!

Her er 5 fine leppeprodukter du kan bruke på en hver fest, men også bruke når du har lyst til hverdags!

Clarins Lip Comfort Oil i fargen Honey Glam:

Deilig, seig olje med gullskimmer som gir det lille ekstra til leppene. Liker å bruke den alene, men den er også fin oppå andre leppestifter.

YSL Rouge Volupte Rock N´Shine i farge nummer 10:

YSLs nyeste leppestift som kommer ut nå i januar. Stjerne i midten er med glitter som gir leppene ekstra mye glans. Nydelig å ha på, og selv om den er balmaktig gir den mye farge.

NYX Lingerie Push-Up i fargen Bedtime Flirt:

“Blyanten” gjør at den er super til å legge markerte lepper med. Vanligvis er jeg ikke så utrolig begeistret for matte leppestifter, men denne føles ikke tørr på leppene. Det er jo også sånn at om man har linjer i leppene, så vil de synes nesten enda bedre.

Det får jeg også, så tipset mitt er å smile ekstra mye slik at leppene strekker seg!

Idun Minerals Lip Gloss i fargen Astrid: 

Denne glossen er ren, kjølig eleganse. Glossen har veldig mye skimmer i seg, og sammen med den rosalilla fargen gir den leppene et lag med skimrende frost. Jeg testet den tidlig i høst også, men da var jeg for brun til at den ble fin! Vintergloss!

Youngblood Lip Gloss i fargen Devotion:

Du ser det ikke så godt, men den har bittesmå skimmerpartikler i seg som er med på å gi volum til leppene. Rosafargen er bare så delikat! Om du legger et raust lag på leppene så er det mulig å få skikkelige “slush-lepper” av den.

Jeg gjør oppmerksom på at alle produktene er mottatt av leverandørene for å kunne gjøre en journalistisk vurdering.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT