Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Lepper Makeup

Gå for statement lepper i høst!

on
22. august 2017

En av stikkordene som går igjen på sminkefronten er statement! Det kan være å la brynene gro over à la 80-tallet, men på en chic måte, bruke lineren til å lage kreative streker utenfor vippekanten eller rett og slett gå for fargesterke lepper. Det aller råeste statementet er om du ikke bruker sminke på øynene, men der er ikke jeg helt enda. Litt maskara må nok til hos meg.

Fargene som går igjen er selvfølgelig rødt, men også fuchia (som er en av mine favorittfarger), rødoransje og plomme. Altså klassikerne som faktisk alltid har gått igjen de siste ti-årene! Nyansene er både glansfulle, har ultra shine og er helt matte. Det fine er at selv om leppestiften er matt så føles de fleste ikke spesielt tørre ut på leppene.

Her er i alle fall noen av høstens leppestifter pluss et par liplinere som jeg skal forklare for deg hvordan du kan bruke!

Vi starter med de røde nyansene:

 • Jane Iredale: PureMoist i fargen Gwen
 • Clarins: Joli Rouge i fargen Deep Red
 • Elizabeth Arden: Plush Up i fargen Cherry Up
 • Sothys: Rouge Mat i fargen Rouge des Arts
 • Lancôme: L´Absolu Velvet Matte i fargen Caprice
 • Lancôme: L´Absolu Velvet Matte i fargen Rose Lancôme
 • Elizabeth Arden: Plush Up i fargen Black Cherry
 • Ecru New York: Velvet Air Lipstick i fargen Fearless Fuschia
 • Ecru New York: Velvet Air Lipstick i fargen Plumberry

Lipliner har vært ute av trendbildet en stund, men nå er det på vei inn igjen. Men på en litt annen måte enn før! For også liplinerene er proppet med fuktighet og antiagepleie. Derfor kan du bruke dem som leppestift som sitter på hele dagen, men med en mye bedre presisjon til å forme leppene enn en leppestift. Om du vil kan du toppe liplineren med en balm!

Og selvfølgelig, du kan bruke en lipliner på tradisjonelt vis også.

 • Clarins: Lipliner Pencil i fargen Red
 • Elizabeth Arden: Plump Up Lip Liner i fargen Fire Red
TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT