Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Lepper Makeup

6 dype leppestifter til hverdags

on
19. januar 2020

Jeg har faktisk begynt å bli litt flinkere til å bruke litt mer farger på leppene mine, også til hverdags! Jeg har hatt en forestilling om at jeg ser sur ut med mørke lepper, og derfor har jeg gått for duse glosser i mange år. Med alderen har vel ikke munnvikene mine pekt noe mindre nedover heller!

Men siden jeg egentlig synes det er fint med mer markerte lepper og dype farger har jeg funnet ut et aldri så lite triks: SMILE MER! Her er 6 leppefarger med forskjellige farger og strukturer. Kremete, sateng, pudret, skimrende, glansfull og second skin!

Jane Iredale i fargen Ella. Satengaktig, og veldig enkel å påføre!

Clinique i fargen Luscious. En deilig metallisk brunfarge, supergod på!

100% Pure i fargen Cassia. Matt som i pudret, men pleiende og myk!

YSL i fargen 102. Digger applikatoren! Second Skin, blir en del av leppefargen din!

Clarins i fargen Intens Garnet. Glansfull bærfarge som føles som en balm!

Tind of Norway I fargen Clover. Deilig, deilig kremete, god og fløyelsmyk!

Gjør oppmerksom på at produktene er mottatt av leverandørene for å kunne gjøre en journalistisk vurdering.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT