Lepper,  Makeup

6 dype leppestifter til hverdags

Jeg har faktisk begynt å bli litt flinkere til å bruke litt mer farger på leppene mine, også til hverdags! Jeg har hatt en forestilling om at jeg ser sur ut med mørke lepper, og derfor har jeg gått for duse glosser i mange år. Med alderen har vel ikke munnvikene mine pekt noe mindre nedover heller!

Men siden jeg egentlig synes det er fint med mer markerte lepper og dype farger har jeg funnet ut et aldri så lite triks: SMILE MER! Her er 6 leppefarger med forskjellige farger og strukturer. Kremete, sateng, pudret, skimrende, glansfull og second skin!

Jane Iredale i fargen Ella. Satengaktig, og veldig enkel å påføre!

Clinique i fargen Luscious. En deilig metallisk brunfarge, supergod på!

100% Pure i fargen Cassia. Matt som i pudret, men pleiende og myk!

YSL i fargen 102. Digger applikatoren! Second Skin, blir en del av leppefargen din!

Clarins i fargen Intens Garnet. Glansfull bærfarge som føles som en balm!

Tind of Norway I fargen Clover. Deilig, deilig kremete, god og fløyelsmyk!

Gjør oppmerksom på at produktene er mottatt av leverandørene for å kunne gjøre en journalistisk vurdering.

Legg igjen et svar