Lepper,  Makeup,  Tester

Test av høstens leppefarger

Disse leppestiftene har jeg testet, og her ser du hvordan de faktisk ser ut på leppene! Fargene er litt mer mettet i virkeligheten – alltid vanskelig å fange farger på foto. Jeg har testet 13 forskjellige leppefarger i rød- , rosa og plommetoner.

I går så du rødfargene, i dag viser jeg deg de i rosa og i morgen får du de mer dramatiske plommetonene.

Jeg er egentlig skikkelig feig når det kommer til leppestifter! Jeg går alltid for de naturlige glossene med hint av rosa eller fersken. Men etter å ha testet disse leppestiftene fikk jeg virkelig lysten til å gå med leppestift med ordentlig farge.

Kluet er faktisk å påføre nok farge, og selvfølgelig sørge for at huden rundt er jevnet med foundation og concealer.

GIORGIO ARMANI LIP MAESTRO/512

Fargen er veldig fin i seg selv, og veldig fin på leppene! Men den blir finest når du først påfører et lag, lar den tørke noen sekunder og så legger på et lag til. Er ikke så komfortabel med konsistensen siden den føles litt tørr.

URBAN DECAY COMFORT MATTE/BACKTALK

Jeg likte først ikke fargen helt, men jeg fant ut hvor fin den ble da jeg tok på nok produkt. Selv om konsistensen ikke er min favoritt synes jeg at påføringen var veldig god og resultatet ble veldig jevnt og fint.

CHANEL ROUGE ALLURE INK/140

Konsistensen og applikatoren på denne leppefargen er usedvanlig behagelig. Fargen er også nydelig, og er testens mest nedtonede. Fargen sitter veldig godt på og er god å ha på seg. Men jeg synes ikke den ser så fin ut på leppene når den har sittet på en stund.

YSL VERNIS A LEVRES VINYL CREAM/405

Tro det eller ei, men dette er min nye favoritt! Superbehagelig å ha på leppene, god konsistens som er enkel å påføre, god applikator og ikke minst – jeg elsker fargen!

Det er den jeg har på meg på i videoen jeg la ut på Instagram i går!

Legg igjen et svar