Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Lepper Makeup Tester

Test av høstens leppefarger

on
9. september 2016

Disse leppestiftene har jeg testet, og her ser du hvordan de faktisk ser ut på leppene! Fargene er litt mer mettet i virkeligheten – alltid vanskelig å fange farger på foto. Jeg har testet 13 forskjellige leppefarger i rød- , rosa og plommetoner.

I går så du rødfargene, i dag viser jeg deg de i rosa og i morgen får du de mer dramatiske plommetonene.

Jeg er egentlig skikkelig feig når det kommer til leppestifter! Jeg går alltid for de naturlige glossene med hint av rosa eller fersken. Men etter å ha testet disse leppestiftene fikk jeg virkelig lysten til å gå med leppestift med ordentlig farge.

Kluet er faktisk å påføre nok farge, og selvfølgelig sørge for at huden rundt er jevnet med foundation og concealer.

GIORGIO ARMANI LIP MAESTRO/512

Fargen er veldig fin i seg selv, og veldig fin på leppene! Men den blir finest når du først påfører et lag, lar den tørke noen sekunder og så legger på et lag til. Er ikke så komfortabel med konsistensen siden den føles litt tørr.

URBAN DECAY COMFORT MATTE/BACKTALK

Jeg likte først ikke fargen helt, men jeg fant ut hvor fin den ble da jeg tok på nok produkt. Selv om konsistensen ikke er min favoritt synes jeg at påføringen var veldig god og resultatet ble veldig jevnt og fint.

CHANEL ROUGE ALLURE INK/140

Konsistensen og applikatoren på denne leppefargen er usedvanlig behagelig. Fargen er også nydelig, og er testens mest nedtonede. Fargen sitter veldig godt på og er god å ha på seg. Men jeg synes ikke den ser så fin ut på leppene når den har sittet på en stund.

YSL VERNIS A LEVRES VINYL CREAM/405

Tro det eller ei, men dette er min nye favoritt! Superbehagelig å ha på leppene, god konsistens som er enkel å påføre, god applikator og ikke minst – jeg elsker fargen!

Det er den jeg har på meg på i videoen jeg la ut på Instagram i går!

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT