Annonse,  Ansikt,  Hudpleie,  Kropp,  Kroppspleie

Ungdommelig glød med Nobelprisvinnende forskning!

Babor er et merke med røtter helt tilbake til 1954. De er kjent for sine renseritualer, behandlinger og ulike antiage-serier, men de er kanskje aller mest kjent for sine ampuller (trykk her) og julekalendere. Ampullene er fantastiske, og jeg har alltid noen på lur, men jeg kan love deg at Babor har mye mer å by på!

Babors varemerke er høy kvalitet, og når de først gjør noe skal det være ordentlig! Effektivitet skal ikke gå på bekostning av velvære, og motsatt. Selv om de har en lang og stolt historie, følger de absolutt med i tiden.

Det er der i mot veldig viktig for dem å gjøre ting i Babors ånd og på Babor-vis!

Doctor Babor Pro, som de lanserte i fjor er et godt eksempel på det. Det er nemlig effektive produkter i lekker innpakning, og i behandling kombineres syrer med spafølelse. Du kan lese mer om produktene og behandlingen HER!

Nå skal jeg der i mot presentere for deg Babors nye serie ReVersive. Det vil si helt ny er den ikke. Men den har fått en skikkelig makeover, og da spesielt på ingredienslisten. Det skal jeg straks komme tilbake til, men først:

Som jeg nevnte så følger Babor med i tiden. Å tenke miljø er definitivt i tiden, og ved å fjerne all plastemballasjen utenpå pappeskene den nye serien kommer i er et stort og viktig miljøtiltak.

Plasten er med på å beskytte, men gir også følelsen av eksklusivitet. Men fra et miljøperspektiv, tenk hvor mye det utgjør å fjerne plasten fra en enkel serie som selges over hele verden. Og, hvor mye plast utgjør ikke det den dagen all plastemballasjen utenpå pappemballasjen fjernes fra alle produkter i beauty-industrien!

INNOVATIVE, VEGANSKE OG NOBELPRISVINNENDE INGREDIENSER

Babor sparer aldri på go´følelsen i produktene sine. De er luksuriøse i både konsistens, duft og utseende. Og det er virkelig ikke noe man skal bagatellisere. For det er faktisk bevist at man bruker mer tid på hudpleien når man føler velvære samtidig.

Du slapper mer av, skuldrene senker seg, det samme gjør hjerneaktiviteten og musklene i ansiktet blir mindre anspente. Altså bare positive ting som igjen fører til at du føler deg bedre.

Babor sparer heller ikke på ingrediensene, og i den nye ReVersive-serien byr de både på innovative ingredienser og Nobelprisvinnende forskning. Dessuten er serien vegansk, noen som er greit å vite om du interesserer deg for det. De nye ingrediensene er:

  • Stamceller fra Rosa Alba (hvit rose): Enkelt sagt så gir den huden masse glød. Om du lurer på hvorfor så er den med på å senke melaninproduksjonen (pigmentering), redusere irritasjoner, stimulere til bedre stoffskifte i cellene og utskillelse av avfallsstoffer. Den fungerer også som en beskyttende antioksidant.
  • Youth Peptide Complex: Består av to peptider som jobber med linjene og rynkene dine, samt gjør huden fastere.
  • Telovitin: Denne ingrediensen er basert på Nobelprisvinnende forskning, og veldig enkelt sagt så holder den cellene unge lengre. For deg som lurer på hvorfor: Hver gang en celle deler seg forkortes noe som heter telomerer, som er spissene på kromosomene våre. Lengden avhenger av hvordan man lever, og for eksempel jo mer stress du utsetter kroppen for jo kortere blir dem. Telovitin beskytter mot at lengden ikke blir kortere, og dermed eldes man saktere.
  • Epocyl: Veldig kul askepott-ingrediens med opprinnelse fra plankton. Den legger seg på hudoverflaten, og fyller ut fine linjer på 15 minutter!

KREM DE LA KREM!

Jeg må innrømme at jeg har en fetish for å ha glatt hud på kroppen. Derfor blir den smurt daglig og skrubbet ofte. Tørr hud er derfor ikke et problem for meg. Jeg virkelig digget den opprinnelige ReVersive Body Cream, men den oppdaterte ReVersive Pro Youth Body Cream er minst like god!

Om ikke fullt så mye, så har den fortsatt en anelse skimmer seg. Det ser jeg ekstra godt på tatoveringene mine. Den lille skimmereffekten og den eviglange, delikate rosepudderduften er skikkelige bonus på en ellers så rågod krem.

Det er fort gjort å tenke at en så digg krem skal spares til anledninger man skal pynte seg litt ekstra. Men kremen er til daglig bruk over tid, med jevnere hudtone, glattere hudoverflate og ungdommelig glød som resultat. Det får man ikke når kremen kun brukes av og til!

Nattmasken er helt rå og serumet gjør magi under hvilken som helst krem. Kroppskremen, ja den vil alltid være en av mine favoritter!

PSST! Kjolen er lånt av Nümph, øreringene lånt av Edblad. Ringen er min private!

Legg igjen et svar