Annonse,  Ansikt,  Behandlinger,  Hudpleie

Si hei til Doctor Babor Pro

Syrebehandlinger kan være en ren utholdenhetsprøve i smerte. Jeg vil si at det faller helt under begrepet “lide for skjønnheten”. Brennende og klaustrofobisk med hele kroppen i helspenn er vel ikke helt ukjente følelser for dere som har prøvd det. Heldigvis så er behandlingen så effektiv at det er over på noen minutter.

Man tenker kanskje ikke at det er mulig å kombinere en supereffektiv syre med en deilig spa-behandling med velvære for kropp og sjel. Men akkurat det får du i behandling med nye Doctor Babor Pro, og jeg har testet!

Jeg har fått mange behandlinger med Babor, og noe av det beste med behandlingene er ritualene med rens, massasje og bruken av varme og kalde kluter. Mye av det jeg har lært om hva sirkulasjon gjør med huden, og ikke minst opptaket av produkter i huden, har jeg lært gjennom Babor sine fantastisk ritualer.

Selv om Doctor Babor Pro er en teknisk avansert behandling – ja, det er kun spesialtrente terapeuter som får utføre den og selge hjemmeproduktene – så har ikke Babor glemt bort nytelsen det skal være å ta en av deres behandlinger. Du blir altså tatt så godt vare på!

Faktisk mener de at om man har det bra, føler velvære og nyter behandlingen får man bedre effekt av ingrediensene. Derfor varer behandlingen i 60 minutter i stedet for 20-30 minutter.

Selv om Babor nå har fått syrebehandlinger går de ikke på kompromiss med sin tyske sikkerhet og kvalitet. De holder også fast ved at huden hele tiden skal være i balanse, slik at du vil ikke oppleve en overbehandlet hud. Helingstid fremfor nedetid er deres filosofi! Behandlingene tilpasses din hudtilstand der målet er at huden skal bli sterkere. Jeg fikk en AHA-syrebehandling i middels styrke, og jeg flasset ikke noe i etterkant. Jeg fikk bare helt fantastisk glød!

Men jeg bare må fortelle litt om behandlingen før jeg beskriver produktene som jeg fikk med meg hjem slik at jeg kunne fortsette behandlingene av huden selv! Helt genialt!

Du aner ikke hvor deilig det er å bli innpakket i håndkle! Det er så beroligende!

Men før det er det en del stepp! Aller først fikk jeg renset huden på Babor-vis. Så fikk jeg en maske med klargjørende kaolin som finnes i leire. Den blir penslet på, noe som gir en velværefølelse. Når den tørker rubbes den av med gassbind som gir en mekanisk peeling og sirkulasjon.

Så pensles fruktsyren på med to pensler på en spesiell måte, som igjen gir den unike følelsen av velvære! Avslappende, og veldig effektivt på en gang! Peelingen sitter så på i noen minutter. Etterpå er huden noe rød, men føles fin.

Så ble huden massert inn med et tilpasset serum med silikonsvamper slik at alt av produkt trekker inn i huden. Deretter fikk jeg på en maske før hele hodet ble pakket inn i håndkle som en mumie! Avslutningsvis masserte Anne (Babors trener) ansiktet mitt omsorgsfullt inn med krem!

Nydelig behandling for sjela, og veldig effektiv behandling for huden!

HJEMMEPRODUKTER

Her er det mange helter! Serien består av en rekke serum, kremer og masker. Fra terapeuten min Anne fikk jeg med meg AHA, AHA Peeling Overnight, et supersmart peelingserum som du skal bruke på natta. Jeg brukte den 2. og 4. natta etter behandlingen, og etter det har jeg brukt den en gang i uka. Det er en peeling som skal virke over tid, og du skal heller ikke bruke annen krem over den. Den kan føles litt tørr, og derfor har jeg lagt på tre lag slik at huden føles mer fuktet. Om du er innendørs en hel dag kan du bruke den på dagtid. Derfor har jeg også brukt den når jeg har hatt hjemmekontor.

Jeg har også brukt NIC – Skin Activator som virkelig får fart på sirkulasjonen i huden! Vi snakker glød i bøtter og spann! Den skal sitte på i 3-8 minutter, og jeg har funnet ut at 5 minutter er passe for meg.

Jeg fikk også med meg HA – Hyaluronic Acid. Vi snakker en real oppstrammer på flaske! Den består altså av flere typer hyaluronsyre som virkelig glatter og gir fukt i dybden. Jeg har også testet den utenpå sminke, noe som fungerer helt utmerket. Sminken blir smoothere, men du må bare smøre den godt inn!

En superhelt er BA-Boswellia. Den er aniinflammatorisk og veldig beroligende. Den har vært gull å bruke etter NIC, og når huden har vært litt småhissig etter løpetur ute i den litt kjøligere luften vi har fått nå!

Siste helt ut er PM-Phyto Moss Cream. Den inneholder en innovativ kombinasjon av moseekstrakt og flere typer hyaluronsyrer. Mose er helt unikt, for det er ikke mange vekster som kan skryte av å ha eksistert i 470 millioner år! Med andre ord er den svært overlevelsesdyktig.

Når man bruker slike aktive ingredienser, og ikke minst syrer og peelinger, er det superviktig å beskytte huden med solkrem hver eneste dag. Jeg har brukt solkrem fra Doctor Babor som også tilfører huden fuktighet!

Legg igjen et svar