Annonse,  Ansikt,  Hudpleie

Derfor er vitamin C ekstra viktig nå – også for sensitiv hud!

Visste du at vitamin C er som et multivitamin i seg selv? Det er kanskje det vitaminet med flest fordeler og egenskaper. Egentlig bør du alltid ha et vitamin C-produkt i huset, og nå snakker jeg om den du påfører huden din. For faktisk er det “oransje” vitaminet på flere måter like viktig for huden din som tannkrem er for tennene dine. Det er i alle fall ikke langt unna!

Vitamin C er noe huden din strengt tatt trenger året rundt, men det er ekstra viktig å bruke det fremover nå. Tiden vi nå går inn i byr nemlig på mange, varme soldager, og for oss solhungrige nordmenn betyr det så mange timer som mulig ute i solskinnet.

Boblene på terrassen venter på deg, sykkelen står klar til bruk, hagen lengter etter grønne fingre og båten klarer nesten ikke vente med på å bli satt på vannet. Det er utetid!

Nå lurer du kanskje på hvorfor jeg ikke skriver om hvor viktig det er å bruke solkrem fremover. Altså, det er jo høy SPF som virkelig beskytter mot den sterke vårsola! Joda, det er riktig det. Du skal selvfølgelig ikke glemme å bruke solkrem, men du burde definitivt bruke vitamin C i tillegg!

SÅ HVA ER SÅ SPESIELT MED VITAMIN C?

Vitamin C er en kraftig antioksidant. Det vil si at den gir veldig god beskyttelse mot frie radikaler som hele tiden gjør alt for å skade huden din. Vi tenker ikke på det, men både forurensing, røyking, pc-bruk og solstråler produserer frie radikaler som bryter ned cellene våre.

De fører til for eksempel for tidlig aldring og sensitiv hud.

Vitamin C legger seg som en beskyttende paraply over cellene dine, i tillegg til at det nøytraliserer de frie radikalene slik at de ikke får skadet huden din. Dette er bare noe av det vitamin C gjør. I tillegg gjør de følgende:

 • Reduserer fine linjer!
 • Jevner ut pigmentering og mørke flekker!
 • Den lysner huden slik at den blir klar – og ikke gusten!
 • Du får masse glød i huden.
 • Den forfiner teksturen i huden slik at den fremstår som jevnere.
 • Huden får mer fuktighet og den har en plumpingeffekt.
 • Huden blir generelt mykere.

DERFOR PASSER C&E ADVANCED FRA PCA SKIN SÅ BRA TIL ALLE SOM HAR

 • Aldrende hud
 • Solskadet hud
 • Grå og gusten hud
 • Dårlig blodsirkulasjon
 • Hyperpigmenteringer
 • Rød og irritert hud

Akkurat nå er det 25% avslag på PCA Skin C&A Advanced! Følg denne linken HER!

PCA SKIN, C&E ADVANCED

C&E Advanced fra PCA Skin er ikke et hvilket som helst produkt med vitamin C i. Det ligger mye forskning bak alle produktene deres, også dette. For visste du at vitamin C er et flyktig vitamin som blir ødelagt om det ikke blir håndtert eller produsert riktig?

Det er derfor mange produkter med vitamin C som kort tid etter at flasken eller tuben er åpnet ikke har noen kraft igjen. Teknologi er derfor superviktig, noe det medisinske merket PCA Skin kan!

For det først er produktet med hele 20% vitamin C, og det gir kraft! Siden serumet er vannfritt holder vitaminet seg stabilt helt til det kommer i kontakt med fuktigheten i huden. Vitaminet er også innkapslet i små korn som smelter på huden. Det igjen gjør at serumet oppleves som en primer som jevner hudoverflaten.

I tillegg inneholder C&E Advanced 5% vitamin E som sørger for å fukte huden, silymarin som er en svært beroligende antioksidant og exylresorcinol med antiseptisk effekt. Så selv om vitamin C i seg selv er ganske kraftig kan både de med sensitiv hud og små infeksjoner i huden bruke produktet. Det er gode nyheter!

Som du skjønner så er produktet ikke bare til utendørsbruk, men passer til alle som har en eller annen utfordring med huden eller ønsker å beskytte den.

Akkurat nå er det 25% avslag på C&E Advanced fra PCA Skin! Følg denne linken HER!

C&E Advanced er uansett ultimat i duo med solkrem! Jeg kan anbefale alle solkremene til PCA Skin der favoritten min nok er Hydrator Plus med SPF 30. Sheer Tint Broad Spectrum SPF 45 er der i mot et meget godt valg akkurat nå. Den har ekstra høy SPF, og så har den litt farge og primereffekt i seg som gir det lille ekstra til huden.

Det er noe vi alle sammen trenger litt ekstra av nå! Les mer om alle PCA Skin sine solkremer HER!

Legg igjen et svar