Annonse,  Lepper,  Makeup,  Øyne

Hot nå! Leppestifter som forandrer tekstur!

Ecru New York er i utgangspunktet et prestisjemerke innen hårpleie og hårstyling, og har faktisk eksistert i hele 40 år. Like sikkert som at det blir New York Fashion Week to ganger i året er det sikkert at du også vil finne Ecru New York bak i kulissene. De har med andre ord vært med på å sette trendene for hvordan du og jeg skal klippe og style håret i en årrekke.

Ecru New York er helt nytt i Norge, aller først lanseres deres helt spesielle leppestifter og fantastisk gode maskara. Så “fashionable” som merket er så lanseres produktene under Oslo Fashion Week, og selvfølgelig er de også en av sponsorene.

Jeg er virkelig imponert over Velvet Air Liptick, og maskaraen er minst på topp 3-listen over de beste maskaraene jeg noen gang har testet!

Så hva er det som skiller Velvet Air Lipstick fra andre leppestifter på markedet? Jo, for det først så består kolleksjonen kun av 10 klassiske farger som virkelig aldri går av moten. Uansett hvilken trender som gjelder vil disse fargene være på noens lepper.

Fargene er virkelig nøye gjennomtenkte, og selv om du ikke tror at du kler oransje så er det en svært stor sjanse for at du vil kle denne. Nå har jeg testet alle de 10 fargene, og du kan jo vurdere selv!

Konsistensen er virkelig helt spesiell! Den er som fløyel å ta på leppene, og glir veldig lett. Den legger seg der du faktisk påfører den, og den flyter ikke utover. Den er tettpakket med pigmenter, så selv om du kun tar på et tynt lag så vil den fortsatt være en fullverdig leppestift.

Og så kommer det kuleste, synes i alle fall jeg, og det er at den forandrer tekstur og faktisk også litt på fargenyansen om du stryker over leppene med en finger eller gnir leppene godt mot hverandre.

For når du påfører leppestiften er den glansfull og full av pleie. Men når du stryker over den med fingeren aktiveres noen peptider som gjør at leppene får en matt finish. Pudderet i leppestiften blir da mer fremtredende uten at pigmentene svekkes.

Se forskjellen på bildene over!

NATURLIGE FARGER

Som jeg nevnte så er fargene veldig nøye gjennomtenkt. Ingen av fargene er slående varme, så derfor er det også veldig mange som kan kle dem. De fem naturlige fargene som du ser over er superfine, og selv om Dusty Rose er min favoritt så ble jeg imponert over at jeg ikke så helt gal ut i noen av de andre “nude” nyansene.

Fra øverst til venstre:

  • Sultry Coral: Naturlig korall som blir dempet fersken.
  • Sandy Suede: Gullbrun som blir dempet beige.
  • Barely There: Nøytral beige som blir nude.
  • Midtown Mauve: Dempet lilla som blir klassisk lilla.
  • Dusty Rose: Dyp brunrosa som blir friskere rosa.

FARGESTERKE

Jeg kunne ha funnet på å gå med alle de fargesterke nyansene, men de to kaldeste i plomme og rosa er mine desiderte favoritter blant alle ti.

Fra øverst til venstre:

  • Plumberry: Plomme med friske bær som blir til dyp plommerød.
  • Red Velvet: Ren rød som blir til fløyelsmatt rød.
  • Fearless Fuscia: Hot pink som blir til varm magenta.
  • Brick City: Mursteinsoransje som blir til rød-oransje.
  • Mulberry: Burgunderrød som blir til dempet burgunderrød.

AMPLIFYING MASCARA

Maskaraen er virkelig noe av det beste jeg har testet, og den er superbra fra aller første strøk. Ofte er det slik at en maskara begynner å bli bra etter en ukes bruk, men slik er det ikke her.

De har kun den ene maskaraen, og de trenger egentlig ikke flere. Kosten er perfekt bøyd til å passe buen på øyet, den er smal nok til å komme godt inn til vipperoten og hårene på kosten får med seg absolutt alle vippehårene slik at vippene ser fyldige ut allerede fra første strøk.

Det er enkelt å påføre flere lag uten at den klumper, og så er den like enkel å få av etterpå igjen uten at du trenger å bruke øyesminkefjerner. Dessuten drysser den ikke i løpet av dagen,

og det er den første maskaraen jeg har testet på lenge som ikke smitter av på øyelokket etter noen timer.

Siden maskaraen inneholder arganolje vil ikke vippene knekke så lett, og dermed får du også inntrykk av at du får lengre vipper! Fargen er slik som vi vil ha den, nemlig dyp svart – hva mer kan man ønske seg av en maskara?

Fra Norwegian Fashion Week!

Legg igjen et svar