Annonse,  Ansikt,  Sol

Siste teknonytt: Påføring av SPF og selvbruner uten kliss!

Det er ikke så ofte at jeg blir gira på teknologiske duppedingser! For det første er jeg på ingen måte noen teknofrik, og for det andre opplever jeg at det er enda en etterlikning av noe bra som finnes på markedet fra før.

Skin Up sine forstøvere er der i mot helt unike, og ikke minst geniale, og er svært gode beautynyheter for flere enn kvinner som elsker effektive, multifunksjonelle produkter. Jeg virkelig digger dem!

Forstøverene er perfekte for de som utøver sporter der man er ute hele dagen, og vil få barn til å synes at solkrem er gøy. Skin Up er for menn som ikke kan fordra klissete kremer i ansiktet og på hendene, og at det faktisk er en teknologisk duppedings tror jeg er en mandig fordel.

Produktet som forstøves ultrajevnt på huden er nemlig ikke klissete i det hele tatt, og det trekker raskt inn i huden. Kanskje det mest geniale er at du kan påføre både solkrem og effektive serum utenpå sminken uten at den blir ødelagt – et stort pluss for alle oss forfengelige.

Det er det italienske selskapet Phil Pharma som står bak Skin Up. De utvikler innovative produkter innen både kosmetikk og legemidler, og i alle fall for kosmetikkens del har det slått heldig ut.

Skin Up Classic og Skin Up S er to helt unike apparater som er inspirert av medisin. Forstøvere er velkjent innen medisinsk bruk på pasienter som ikke kan medisineres på annet vis. Men Skin Up er de eneste forstøverene på markedet til påføring av kosmetiske produkter.

Skin Up Classic og Skin Up S brukes litt forskjellig, og i disse dager er det solkrem og selvbruning som gjelder. Hvordan de brukes forklarer jeg litt lengre nede i teksten, men først må jeg si litt mer om hvordan det er mulig å forstøve solkrem, selvbruning og andre serumer på huden.

Skin Up Classic fordeler produkter på huden ved hjelp av ultralyd. Ultrasoniske frekvenser bryter ned flytende serum til en fin, jevn tåke av mikropartikler som gjør at ingrediensene blir mer konsentrerte og trekker lengre ned i huden.

Ingrediensene er kapslet inn i vannbaserte mikropartikler. Når de kommer i kontakt med huden fordamper vannet bort slik at ingrediensene frigjøres på huden. Fordelen er altså at du kun sitter igjen med aktive ingredienser som fordeler seg ultrafint på huden uten å klisse. Siden partiklene er så små penetrerer de også annen kosmetikk, og produktene egner seg derfor til å påføres flere ganger gjennom dagen.

Skin Up S er litt annerledes, for her forstøver du faktisk på en form for krem. De er såkalt dermokosmetiske som absorberer veldig raskt inn i huden. Skin Up S benytter seg av en mikronisert sprayteknologi som gir en homogen påføring av kremen slik at du ikke trenger å smøre produktet ut med hendene i det hele tatt.

Helt genialt!

SELVBRUNING MED SKIN UP CLASSIC

Dette er den første selvbruningen som kan forstøves på huden, og den er i to nyanser. Det er også den aller første selvbruningen jeg har vært bort i som lukter godt hele tiden. Det finnes mange selvbruninger som likesom ikke skal lukte vondt, men i reaksjon med huden lukter de vondt uansett. Denne påføres med Skin Up Classic, og er ment for ansikt, hals og bryst.

Du heller produktet opp i beholderen. Når du skyver lokket varer hver applikasjon i 15 sekunder. På bildene har jeg påført produktet i tre omganger med cirka to minutter i mellom. Etter ti minutter har jeg påført en av de andre serumene og avsluttet med min faste krem. Fyll opp Skin Up Classic med serumet, og bruk det utover dagen for å friske opp huden.

Jeg har også tidligere tatt den på om morgenen, og sminket meg for å gå på møte. Det fungerte også veldig fint. Resultatet er uansett superfin og jevn farge noen timer etter, eventuelt morgenen etter om du påfører om kvelden.

Selvbruningen inneholder Tri-Complex med fuktgivende og beroligende egenskaper, samt antioksidanter som bidrar til å motvirke skader forårsaket av frie radikaler.

SOLKREM MED SKIN UP S

Dette er den første solkremen som kan forstøves på huden. Den er virkelig enkel å bruke. Du bare fyller opp produkt nede i en beholder, og så har du til å applisere solkrem utover dagen når du er ute.

Når du sprayer solkrem på med Skin Up S får du en total og jevn beskyttelse mot UVA- og UVB-stråler samt beskyttelse mot infrarødt lys som er med på å utvikle varme i huden. Det siste er spesielt heldig for dere med sensitiv og rød hud, og om du sliter med ulike former for pigmentering. Solkremen inneholder også Tri-Complex som beskrevet over.

Legg igjen et svar