Annonse,  Ansikt,  Hudpleie

Slik påfører du Babor-ampuller – her har jeg på 3 stk + olje! Se video!

Babor er kjent for sine fantastiske ampuller, som de faktisk har hatt siden starten på 50-tallet. Jeg har også vært så heldig å ha vært på fabrikken deres i Aachen i Tyskland, og akkurat mens jeg var der lagde de deres populære julekalender med 24 ampuller. Det var ganske så facinerende å se hvordan ampullene ble produsert!

Først lager de selve glassene! Så skjæres de tvers over med en brenner, som samtidig steriliserer. Deretter fylles glassene med en spesiell gass som treger bort oksygen før den ultrakonsentrerte essensen helles oppi. Så smeltes glassdelene sammen igjen.

Noen av dere har kanskje kjøpt både julekalenderen med 24-dagers kur og påskeegget tilmålt påskedagene, med tilpassede ampuller som skal gi fantastisk hud etter endt kur.

Stadig har jeg fått spørsmålet, hvordan i all verden får man brukt opp disse ampullene på den korte tiden! For ikke å snakke om hvordan det er mulig å få en hel ampull til å trekke ned i huden! Jeg vet at mange også deler opp en ampull i to eller tre for å spare og drøye produktene.

Dessuten ender man med å synes at ampullene ikke er så veldig gode, men tenker at det er ment som en gimmick. Det kan jeg love deg, det er det ikke!

En dose er virkelig tilmålt det huden din skal ha for å oppnå et visst resultat. Det er nemlig ikke helt uten grunn til at deres legendariske Crash Treatment er en veldig etterspurt behandling på hudklinikker verden over.

Jeg har selv testet behandlingen to ganger. Den siste gangen fikk jeg “crashet” hele 10 ampuller ned i huden, pluss maske og krem på toppen. Det kan du lese om HER!

Hemmeligheten ligger altså i hvordan du påfører produktet, hvordan du prepper huden din i forkant og hva du påfører huden etter crashet!

For å vise deg hvordan du kan få en super opplevelse av disse kjempeeffektive ampullene har jeg laget en liten video der jeg crasher tre ampuller. Jeg skal bare gi deg en liten guide først slik at du skjønner hva jeg gjør i videoen. På bildet under ser du hvordan huden ser ut etter tre ampuller og olje. På toppen i saken har jeg lagt sminke på toppen av min egen crashbehandling.

Se videoen litt lengre ned i saken!

Jeg har valgt ut tre ulike ampuller der Multi Vitamin og Collagen Booster er selve behandlingen som jeg kan implementere i min daglige rutine, bruke som en kur eller bruke jevnlig over en lengre periode. Produktene gir masse glød og plump til huden, noe vi alle vil ha! Lift Express er mer et Askepott-serum som du kan ha liggende til når du skal noe spesielt. Mai er festmåneden, så de er helt perfekte å bruke nå. Den er en super prepp til sminken din!

SLIK GJØR DU:

  • Rens av huden er helt essensielt! Huden må være helt ren – fri for sminke, gammel hudpleie, fett, smuss og tørr hud.
  • Få bort alt som heter tørr hud slik at huden får sjanse til å penetrere huden. Det gjør du med en skrubb. Her har jeg brukt den nye Sugar Oil Peeling som nesten er som en daglig peeling.
  • Sirkulasjon er nøkkelordet for å få produkter generelt til å penetrere og virke på huden. Men det er ekstra viktig med ampullene. Med rens og skrubb har du allerede satt i gang huden. Men i tillegg skal du bruke varmt og kaldt vann til å få til enda mer sirkulasjon i huden.
  • Jeg vasket bort rens og skrubb med varmt vann, og klappet så kaldt vann på huden med en klut.

Så til ampullene! Nå er huden aktivert, og det er på tide å påføre ampuller. Først startet jeg med Multivitamin, så Collagen Booster før jeg avsluttet med Lift Express.

Jeg tar først 1/3 av ampullen i hånden før jeg klapper og masserer den på huden. Så tar jeg neste tredjedel og så siste. Altså påfører jeg en ampull i tre omganger. Da slipper man at produktet renner nedover og det er enklere å få produktet til å penetrere raskt.

Hele tiden masserer jeg, noe som gir kjempegod sirkulasjon og drenering av huden. Ansiktet går helt ned til brystet, så jeg påfører også produktet på hals og bryst. Jeg tar også med nakken.

Resultatet ser du godt på videoen!

Når jeg har påført ampullene blir huden lett klebrig. Men når jeg forsegler ampullene med en krem eller olje blir den faktisk ikke klebrig lengre, men ganske så medgjørlig. Faktisk trenger du nesten ikke sminke på huden heller fordi den har blitt både fyldigere, jevnere og renere.

Denne gangen brukte jeg oljen Rejuvenating Face Oil som jeg synes er skikkelig god. Om du har litt dårlig med tid, eller ikke orker å gjøre den store hudpleien med flere lag, fungerer den uansett alene.

Her er videoen, og så oppfordrer jeg deg til å crashe huden selv hjemme. Test gjerne forskjellen det er å rense og skrubbe i forkant +  alt det andre jeg beskrev, og bare påføre ampullen rett på huden!

Legg igjen et svar