Annonse,  Kropp,  Parfyme

Parfymene du kan kjøpe på nettet

Som dere kanskje har fått med dere så er jeg veldig glad i parfyme! Jeg har faktisk veldig mange også som jeg varierer på for eksempel for å sette stemningen for dagen. Er jeg trøtt bruker jeg en frisk sitrus, skal jeg noe viktig liker jeg å bruke blomster eller har jeg bare lyst til å være litt glad og lett til sinns bruker jeg mer akvatiske dufter med vannnoter, salt og tre.

Jeg har ikke alle duftene mine stående fremme hele tiden! Nede i kjelleren min oppbevarer jeg favorittparfymene fra i fjor sommer. Nå har jeg begynt å ta frem noen av dem. Det betyr at favorittduftene fra i høst og vinter må finne seg til rette nede i esken min i kjelleren frem til neste høst.

For å finne den rette duften som passer til akkurat deg er det viktig at du prøver den på huden din over noen timer. Jeg kjøper aldri parfymer bare fordi flasken er superfin, at den har en god pris eller at jeg får lyst på en duft jeg har kjent på noen andre. Da er det faktisk ganske stor sjanse for at du aldri kommer til å bruke den, og penger ut av vinduet som du kunne ha brukt på helt andre ting. Parfymer kan tross alt være ganske kostbart!

Det er nemlig flere årsaker til at parfyme dufter ulikt på huden din og min, blant annet pH-verdien på huden og hvor du er i syklusen din.

Men om du allerede har en favoritt som du bare elsker eller det er en duft du kunne tenke deg å bruke igjen, så har det jo blitt så praktisk at man kan kjøpe den på nettet. Noen ganger kan du også være så heldig å komme over et godt tilbud på akkurat din parfyme!

NordicFeel.no har et stort utvalg av parfymer, og her finner du parfymer fra Dolce & Gabbana.

Legg igjen et svar