Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Annonse Kropp Parfyme

Parfymene du kan kjøpe på nettet

on
9. mai 2017

Som dere kanskje har fått med dere så er jeg veldig glad i parfyme! Jeg har faktisk veldig mange også som jeg varierer på for eksempel for å sette stemningen for dagen. Er jeg trøtt bruker jeg en frisk sitrus, skal jeg noe viktig liker jeg å bruke blomster eller har jeg bare lyst til å være litt glad og lett til sinns bruker jeg mer akvatiske dufter med vannnoter, salt og tre.

Jeg har ikke alle duftene mine stående fremme hele tiden! Nede i kjelleren min oppbevarer jeg favorittparfymene fra i fjor sommer. Nå har jeg begynt å ta frem noen av dem. Det betyr at favorittduftene fra i høst og vinter må finne seg til rette nede i esken min i kjelleren frem til neste høst.

For å finne den rette duften som passer til akkurat deg er det viktig at du prøver den på huden din over noen timer. Jeg kjøper aldri parfymer bare fordi flasken er superfin, at den har en god pris eller at jeg får lyst på en duft jeg har kjent på noen andre. Da er det faktisk ganske stor sjanse for at du aldri kommer til å bruke den, og penger ut av vinduet som du kunne ha brukt på helt andre ting. Parfymer kan tross alt være ganske kostbart!

Det er nemlig flere årsaker til at parfyme dufter ulikt på huden din og min, blant annet pH-verdien på huden og hvor du er i syklusen din.

Men om du allerede har en favoritt som du bare elsker eller det er en duft du kunne tenke deg å bruke igjen, så har det jo blitt så praktisk at man kan kjøpe den på nettet. Noen ganger kan du også være så heldig å komme over et godt tilbud på akkurat din parfyme!

NordicFeel.no har et stort utvalg av parfymer, og her finner du parfymer fra Dolce & Gabbana.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT