Annonse,  Ansikt,  Hudpleie

Skin Up – nyttig technobeauty du vil digge!

Det er ikke så ofte at jeg blir gira på teknologiske duppedingser! For det første er jeg på ingen måte noen teknofrik, og for det andre opplever jeg at det er enda en etterlikning av noe bra som finnes på markedet fra før.

Skin Up består av tre verktøy og en rekke serumer, solkremer samt en rens. De to forstøverne er helt unike, og ikke minst geniale, og er svært gode beauty-verktøy for flere enn kvinner som elsker effektive, multifunksjonelle produkter. Rensebørsten skal jeg komme til om et lite øyeblikk. Men først…

Forstøverne er perfekte for de som utøver sporter der man er ute hele dagen, og vil få barn til å synes at solkrem er gøy. Skin Up er for menn som ikke kan fordra klissete kremer i ansiktet og på hendene, og at det faktisk er en teknologisk duppedings tror jeg er en mandig fordel.

Jeg har hatt med forstøverne mine på både filmopptak og jentetur, og både voksne mannfolk og unge damer har forelsket seg i både duft, virkning og konsept. Det var en som mente at endelig var det et produkt han virkelig kunne overraske kona si med!

Produktet som apparatene fylles med forstøves ultrajevnt på huden. Det er ikke klissete i det hele tatt, men trekker raskt inn i huden. Kanskje det mest geniale er at du kan påføre både solkrem og effektive serum utenpå sminken uten at den blir ødelagt.

Fra samme forstøver kan du også påføre kroppsserum og selvbruning, noe som er helt genialt! Det er et stort pluss for alle oss forfengelige. De to apparatene fungerer der i mot litt forskjellig!

SKIN UP CLASSIC

Denne snertne dingsen er helt genial å ha med seg i vesken, på flytur eller til å ha foran PCen på jobb. På 20 sekunder har du frisket opp huden med høyteknologiske ingredienser, uten at du trenger å bruke fingene (fordel med digitale verktøy).

Den fordeler produkter på huden ved hjelp av ultralyd. Ultrasoniske frekvenser bryter ned flytende serum til en fin, jevn tåke av mikropartikler som gjør at ingrediensene blir mer konsentrerte og trekker lengre ned i huden.

Ingrediensene er kapslet inn i vannbaserte mikropartikler. Når de kommer i kontakt med huden fordamper vannet bort slik at ingrediensene frigjøres på huden. Fordelen er altså at du kun sitter igjen med aktive ingredienser som fordeler seg ultrafint på huden uten å klisse. Siden partiklene er så små penetrerer de også annen kosmetikk, og produktene egner seg derfor til å påføres flere ganger gjennom dagen.

Skin Up Classic brukes til å påføre ulike type serumer og selvbruning. Disse har jeg skrevet om før, og du kan lese mer om produktene HER!

SKIN UP S

Dette apparatet er litt annerledes, for her forstøver du faktisk på en form for krem. De er såkalt dermokosmetiske som absorberer veldig raskt inn i huden. Skin Up S benytter seg av en mikronisert sprayteknologi som gir en homogen påføring av kremen slik at du ikke trenger å smøre produktet ut med hendene i det hele tatt.

Skin Up S har jeg også skrevet om før. Den bruker jeg til påføring av solkrem og kroppsprodukter til for eksempel cellulitter, og du kan lese mer om produktfordelene HER!

SKIN UP RUB

Noe jeg ikke har skrevet om før er renseverktøyet Skin Up Rub. Dette er absolutt ikke den første rensebørsten på markedet, og det er andre som både har flere silikontapper eller hårbuster og flere pulseringer per minutt. MEN denne er allikevel en av de beste jeg har brukt, og det er det flere grunner til!

Jeg har nemlig ganske så sensitiv hud, og jeg synes mange børster har vært for harde mot huden min. Andre har bare vært for kompliserte, med det resultatet at jeg ikke gidder å bruke den fordi det blir litt for mye å sette seg inn i. Selv om jeg er veldig interessert i hudpleie og beauty generelt, så stopper det opp for tid også hos meg.

Skin Up Rub har altså 1392 pulserende tapper i hygienisk silikon. De gir også opp mot 6700 pulseringer pr minutt. Den har tre ulike soner med tapper som renser litt ulikt, både på forsiden og baksiden. Det aller enkleste er å bruke den i dusjen, siden vann er essensielt for selve rensingen.

Det jeg like aller, aller best er formen. Den er enkel å holde, og med den buede fasongen kommer jeg godt til inne i nesevingene. I tillegg er det bare å trykke på og rense slik du har lyst – selv om det er indikasjoner på tid pr område. Dessuten er det kun 3 styrker å forholde seg til!

Den er effektiv, gir en mye bedre rens, er hygienisk, gir god sirkulasjon i huden og – ikke minst – den fungerer utmerket på sensitiv hud!

Kjapt om Cleanser Mousse: Den er veldig delikat og lett i konsistensen. Og selv om du bruker «Ruben» så føles det ikke som om du har strippet huden. Noe av grunnen til det er at den inneholder hyaluronsyre, fettstoffer og andre virkestoffer som binder fukten i huden.

Det er det italienske selskapet Phil Pharma som står bak Skin Up. De utvikler innovative produkter innen både kosmetikk og legemidler, og i alle fall for kosmetikkens del har det slått heldig ut. Innen medisin brukes forstøvere til å påføre medisin til de som ikke kan få det på annet vis.

Legg igjen et svar