Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Ansikt Hudpleie

Gulrotceller og nyplukkende solbær på huden? Ja, hvorfor ikke!

on
25. august 2019

Det er en trend innen hudpleie jeg virkelig digger, og det er å lage produkter som er basert på naturlige ingredienser. Altså, det å bruke naturlige ingredienser er selvfølgelig ikke noe nytt. Oljer, sheasmør og ensymer fra papaya er bare noen få eksempler på det.

Greia har vært litt at de veldig effektive ingrediensene som virkelig gjør noe med huden har vært fremstilt kunstig på laboratorier, mens de naturlige har heller tilført huden fukt, litt glød og balanse, en god følelse på huden og ikke minst gitt en god følelse i samvittigheten. De naturlige produktene har absolutt fungert på sin måte, men det har manglet litt på leveringssystemer og konsistenser.

Dette har vært veldig i endring nå over flere år, både fordi forbrukerne har etterspurt det og fordi produsenter har hatt lyst til å forske mer innen dette feltet. Noen merker som Émminence har etter min mening ligget litt foran. De rett og slett dyrker sine egne ingredienser, og produktene er så virkningsfulle at de går for å være cosmeceuticals.

Bioteknologi er en fremstillingsmåte som virkelig får frem det beste ut av en råvare. Det er en kjent måte å fremstille ingredienser på innen matvareindustri, medisin og rengjøring. Men siden det er så dyrt ( i alle fall så var det veldig dyrt) så har mange leverandører funnet andre måter å fremstille ingredienser på.

Med bioteknologi kan man man nemlig fremstille svært avanserte og inteligente ingredienser som oppfører seg i huden slik forskerne og produsentene vil at de skal oppføre seg – og det i store mengder!

Ta for eksempel heftige medisinplanter fra jungelen i Amazonas eller overlevelsesdyktige medisinplanter i Kalahariørkenen i Afrika. De har blitt brukt i årtusener, og det er ikke uten grunn. Si at et stort merke som Shiseido oppdager en fantastisk plante med for eksempel reparerende egenskaper på arr. Da er det jo helt umulig å dyrke så mye av akkurat den ingrediensen at det holder for en hel verden.

Dessuten så er det den ene komponenten i planten man ønsker å bruke, ikke nødvendigvis resten. Da brukes både bioteknologi og stamcelleteknologi for å produsere akkurat denne ingrediensen.

Det er en måte å fremstille veldig gode ingredienser på. Men så er det også de produktene som faktisk inneholder knuste solbær, raspa limeskall, skvisa yusufrukt, eteriske oljer og kaldtpressende jomfruoljer.

Igjen, før var disse nesten spiselige slik at de måtte oppbevares i kjøleskap for å ha en brukbar holdbarhet. Dessuten var ikke konsistensene noe spesielt å skryte av. Lukt og farge har heller ikke vært spesielt innbydende.

Ny teknologi gjør at disse nye naturlige produktene både er innbydende og svært effektive. Vel, det finnes noen svært effektive merker som Biologique Recherche som ikke lukter så godt eller ser spesielt bra ut, men fy søren for en effekt de har på huden.

Konklusjonen min er i alle fall at det er en veldig god følelse å pleie huden med gode produkter basert på naturlige ingredienser. Forskjellen mellom naturlig og kunstig fremstilt har blitt så liten, i alle fall når det kommer til virkning. Naturlig har også vært det ustabile og mindre virkningsfulle, mens kunstig fremstilte produkter har vært stabile og virkningsfulle.

Jeg bruker begge deler, men her kan du faktisk gjøre et reelt valg om du vil. Naturlig går nemlig ikke lengre på bekostning av virkning, men kan til og med være enda mer virkningsfullt!

Produktene som er med i denne saken er mottatt for å kunne gjøre journalistiske vurderinger.

Eborian med yuzu

Shiseido med gulrot

Kiehl´s med calendula

Origins med ginseng

Garnier med lavendel

L´Occitane med solbær

Biologique Recherche med kaldtpressede ekstrakter og oljer.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT