Annonse,  Ansikt,  Kropp,  Kroppspleie,  Sol

Krem uten kliss – forstøv SPF og cellulittkrem på!

I noen måneder nå har jeg testet ut Skin Up sine forstøvere. De er rett og slett helt geniale, for i stedet for å smøre kremer på med hendene forstøver du dem på med et apparat. Partiklene blir veldig små, og fordeler seg ultrafint og jevnt på huden din.

Fordelene er mange! Du slipper altså å smøre kremen ut med hendene, noe som kan være en fordel noen ganger. Du kan for eksempel påføre SPF utenpå sminke, uten å ødelegge den. Den trekker dypere ned i huden slik at den konsentrerte pleien når ned med en gang. Dessuten trekker produktet veldig raskt inn slik at du kan kle på deg eller sminke deg raskt rett etterpå.

Jeg har skrevet om Skin Up Classic tidligere, som du kan lese om HER! Nå skal jeg fokusere på Skin Up S som først og fremst skal brukes til produkter for kroppen. Men SPF kan også brukes i ansiktet.

Men først vil jeg bare kjapt si litt om Skin Up og hva det faktisk er slik at du har litt mer kjøtt på beina når du leser mer om dette geniale produktet.

PST! Produktene er helt supre for menn og barn også!

Det er det italienske selskapet Phil Pharma som står bak Skin Up. De utvikler innovative produkter innen både kosmetikk og legemidler, og i alle fall for kosmetikkens del har det slått heldig ut. Innen medisin brukes forstøvere til å påføre medisin til de som ikke kan få det på annet vis.

Skin Up Classic fordeler produkter på huden ved hjelp av ultralyd. Ultrasoniske frekvenser bryter ned flytende serum til en fin, jevn tåke av mikropartikler som gjør at ingrediensene blir mer konsentrerte og trekker lengre ned i huden.

Skin Up S som jeg har fokus på her er litt annerledes, for her forstøver du faktisk på en form for krem. De er såkalt dermokosmetiske som absorberer veldig raskt inn i huden. Skin Up S benytter seg av en mikronisert sprayteknologi som gir en homogen påføring av kremen slik at du ikke trenger å smøre produktet ut med hendene i det hele tatt.

Jeg har testet solkremen og cellulittbehandlingen. Solkremen har jeg også brukt i ansiktet, og derfor har jeg også brukt to beholdere. De skiftets enkelt ut. Jeg anbefaler at du heller opp i lite produkt av gangen, for selv om du skal bruke produktene hver dag er det kjedelig å måtte kaste produkt om det skulle gå litt tid.

Solkremen kommer i i SPF 10, 30 og 50, og jeg har brukt 30. I tillegg til cellulittkremen Prodyactive Cellulite får du In-Tense Body Firming som jobber ekstra på strekkmerker på lår og armer og Crio Body Firming som er mer som en avkjølende – men oppstrammende – krem.

SOLKREM

Dette er den første solkremen som kan forstøves på huden. Den er virkelig enkel å bruke. Du bare fyller opp produkt nede i en beholder, og så har du til å applisere solkrem utover dagen når du er ute. Alle produktene dufter veldig deilig og luksuriøst, så du får det med på kjøpet! Solkremen er virkelig helt super!

Når du sprayer solkrem på med Skin Up S får du en total og jevn beskyttelse mot UVA- og UVB-stråler samt beskyttelse mot infrarødt lys som er med på å utvikle varme i huden. Det siste er spesielt heldig for dere med sensitiv og rød hud, og om du sliter med ulike former for pigmentering.

Solkremen inneholder også Tri-Complex med fuktgivende og beroligende egenskaper, samt antioksidanter som bidrar til å motvirke skader forårsaket av frie radikaler.

CELLULITTER

Så til cellulittkremen! Det er ikke slik at du blir kvitt cellulittene på et blunk. Som med alt annet er det helheten sammen med alt annet du gjør som teller. Men ingrediensene har en utglattende effekt. Dessuten vil jeg si at produktet er med på å forebygge cellulitter og ujevn hud!

Jeg har brukt den som et serum under den vanlige fuktighetskremen, og den er perfekt å bruke under solkremen. Et godt tips er å påføre den mens du står i dusjen slik at produktet ikke svever rundt over alt.

Den inneholder blant annet lipophilic hydrolatte som har drenerende egenskaper slik at huden blir glattere. Ekstrakt fra Kaliforniavalmueslekta (Eschscholzia) er et derivat som er rikt på flavonoider og glaucine, som forbedrer hudens fasthet og dermed gir en viss slankende effekt. Produktet har ekstrakt fra Drosera Ramentacea, som faktisk er en kjøttetende plante som skal bryte ned og aktivt motvirke at cellulittene “biter seg fast”.

Koffein er en velkjent drenerende ingrediens. Det aktiverer enzymer som oppløser fett i cellene. Det stimulerer dreneringen av stillestående væsker som ligger i mellomvevet, og som er med på å gjøre cellulittene tydeligere. Sist, men ikke minst, så inneholder produktet Tri-Complex som jeg har beskrevet over.

Virkelig supre produkter som jeg digger! Skin Up S er helt perfekt å bruke fremover nå! Det beste resultatet på behandlingene er å påføre ofte. Det er jo mye enklere å gjennomføre når man rusler rundt i lettere klær! Og solkremen, den bare fyller du opp før du drar hjemmefra!

Legg igjen et svar