Annonse,  Ansikt,  Behandlinger,  Hudpleie

Askepottbehandling – perfekt måte å teste ut et nytt merke på! Pssst, har du forresten hørt om PCA Skin?

Vi er inne i julebord- og festsesongen, og jeg vet at mange av dere har lyst til å være på deres vakreste den dagen dere drar på fest. Jeg har vært med på en del julebord oppgjennom, og jeg må si jeg er imponert over hvor mange som blomstrer på årets store happening. Jeg synes det er virkelig flott!

Antrekkene planlegges og handles i flere uker i forveien. Noen går til frisøren for å få satt opp håret, mens andre setter på vipper og får lagt kunstferdige negler.

Men jeg vet også at quick fix-behandlinger for kropp og ansikt er svært etterspurt, slik at du går ned de to centimeterne som skal til for at glidelåsen på den lille sorte smetter igjen, og at ansiktet ser mindre slitent ut etter alle timene du har jobbet overtid for å kunne ta juleferie med god samvittighet.

Jeg tenkte jeg skulle gi deg et veldig godt tips! For selv om du synes kremene du bruker føles gode å bruke på huden din, så er det ikke dermed sagt at de gjør for huden din hva den faktisk trenger. For eksempel synes du kremen din er god fordi den gir godt med fuktighet. Men det er ikke dermed sagt at den løser dine problemer med akne, pigmentering, rødmusset hud, slapp hud eller glød.

Det kan faktisk være at du for eksempel bruker feil type rens eller andre uttørrende produkter slik at kremen du bruker ikke kommer til sin rett.

Tipset mitt er derfor å benytte anledningen til å ta en askepottbehandling hos en hudklinikk og samtidig få en hudanalyse med anbefalinger til produkter. Jeg regner med at du kommer til å bli veldig overrasket over hva hudterapeuten kommer til å fortelle deg om huden din. Det du gjorde for huden din i sommer funket kanskje da, men nå som vinteren banker på døra kommer huden din til å trenge noe helt annet.

En askepottbehandling gir en øyeblikkelig effekt på huden din som varer noen dager. Huden blir helt glatt, får masse glød, tørre linjer forsvinner helt og huden blir mye fastere. Men det er mulig å få denne type hud som varer over tid også, og da er det hudbehandlinger i kombinasjoner med riktige produkter for din hud som er løsningen.

En askepottbehandling er derfor en veldig god introduksjon til et nytt hudpleiemerke. Men den gir også en smakebit på hvordan huden din faktisk kan være med riktige produkter til din hud, behandlinger og en god dose egeninnsats.

PCA SKIN

Jeg har fått analysert huden min mange ganger, og resultatet på hudtilstanden min har variert en god del. Ikke fordi terapeutene er uenige eller gjør en dårlig jobb, men fordi huden min har hele tiden forandret seg. For eksempel sliter jeg ikke med pigmentering lengre, og jeg har heller ikke lengre en oljete overhud.

Nå har jeg fått analysert huden min hos Medical Skin i Oslo, og fått produktprogram fra PCA Skin som jeg skal bruke fremover. Resultatet på analysen får du lengre nede i saken. 

Men først om PCA Skin. Du har kanskje ikke hørt om merket før, og det er ikke så rart. Du får produktene kun hos hudklinikker som har fått god opplæring i produktene. Dessuten er de aller fleste produktene så aktive at det kreves veiledning i hvordan de skal brukes.

PCA SKIN er USAs tredje største leverandør og andre raskest voksende merke av medisinske hudpleieprodukter i USA. Det er USAs største merke innen kjemiske peelinger og benyttes av over 8000 leger, sykepleiere og hudterapeuter. I Norge har merket eksistert i cirka 10 år.

PCA SKIN bruker mye ressurser på forskning og utvikling av produkter. De tar utgangspunkt i ulike hudtyper og hudtilstander, og siden de er resultatorientert utvikler de produkter som garanterer synlige resultater.

De siste ti årene har sensitiv- og dehydrert hud økt globalt. Det er også et problem her i vårt nordiske klima. PCA Skin har utviklet revolusjonerende produkter rettet mot akkurat denne problemstillingen, og de vil derfor alltid være perfekte for våre hudtyper.

Men PCA SKIN skreddersyr også hudpleieprogrammer som passer akkurat til dine utfordringer med huden. Produktprogrammet jeg har fått er et veldig godt eksempel på det. De har for eksempel produkter som passer perfekt for akne, aldring, ujevn hudtone og sensitiv hud.

MIN HUDANALYSE

Jeg fikk min hudanalyse av dyktige Trude Dalèn i Medical Skin, i hennes trivelige lokaler i Pilestredet Park. Hun er veldig engasjert, og ønsker virkelig det aller beste for deg og din hud. Hun har lang erfaring, og selv om hun har jobbet med mange merker sverger hun til PCA SKIN.

Som du ser så går Trude veldig grundig til verks for å finne ut av hvordan huden din har det om dagen. De ulike fargene på lyset avslører forskjellige ting på huden, for eksempel om du har pigmentering, store porer og rynker. Selvfølgelig kjenner og klemmer hun på huden for å finne ut av fasthet og hvordan overflaten kjennes.

Jeg har tendenser til Rosacea, og skal derfor bruke produkter som passer for sensitiv hud. Samtidig er den litt tørr slik at den har behov for fukt. Jeg vet at hvor tørrer huden min er jo mer fremtredende er rosaceaen min. Men siden rosaceahud kan være sensitiv for visse oljer valgt hun en krem som gir masse fukt uten å gjøre huden fet. Jeg har også litt dårlig sirkulasjon under øynene, og kan være litt blå i tillegg til at jeg har groper.

Jeg har en voksen hud, men jeg har heldigvis lite pigmentering. Hun mente jeg har ganske fast hud, selv om jeg har både linjer og noe sagging. Så selv om jeg har litt sensitiv hud trenger huden antiageprodukter.

Jeg har altså voksen hud med rosacea som gjør den litt sensitiv, litt tørr overflate, linjer og noe sagging. Jeg har også blå ringer og grop under øynene!

Mitt produktprogram

Dry Skin Relief Bar: Rens med salisylsyre for tørr hud som skal brukes på kvelden.

Hydrating Toner: Fjerner oljer og smuss. Brukes etter rensen på kvelden. På grunn av min sensitive hud skal jeg ikke bruke rensen på morgenen, kun gå over huden med toneren på en bomullespad.

C&E Strenght Max: Serum med hele 20% vitamin C. Jevner hudtonen og minimerer linjer. Skal brukes på dagen etter toneren.

Retinol Treatment for Sensitive Skin: Serum med vitamin A i form av retinol. Den er formulert for sensitiv hud med blant annet Niaciamide (vitamin B3) og andre beroligende ingredienser.

HydraLuxe: Fuktighetskrem som jeg bruker på kvelden etter serum, og eventuelt i tillegg til solkremen på dagtid om den ikke skulle holde.

Hydrator Plus Broad Spectrum SPF 30: Fuktighetskrem med høy faktor som må brukes hver dag. Husk at når man begynner på retinol nå du bruke SPF hver eneste dag, året igjennom.

Ideal Complex Revitalizing Eye Gel: Øyekrem som reduserer blå ringer, poser under øynene, hengende lokk og rynker. Med blant annet planteekstrakter, peptider og niaciamide.

Legg igjen et svar