Kropp,  Kroppspleie

Sommerens digge kroppskremer – hvert til sitt bruk!

Jeg bruker veldig mange forskjellig typer av kroppskremer. Noen sparer jeg til når jeg vil føle meg litt fin. Noen kremer lukter bare så friskt og deilig, så de er en veldig god start på morgenen. Andre igjen opplever jeg som ekstra kremete og beroligende, og bruker jeg helst om kvelden. I tillegg har jeg gjerne en krem som brukes mest som SOS. De dufter nødvendigvis ikke så veldig godt, men bare funker om huden er litt irritert.

Jeg har også alltid duftnøytrale eller parfymefrie kroppskremer liggende som jeg bruker når jeg vil fremheve parfymen jeg bruker eller bare ønsker å være duftnøytral.

Med andre ord så står det flere enn kun én bodylotion på baderomshylla mi! Ja, det er minst tre varianter! Alle kroppskremene i denne saken er med duft. De har også litt ulike konsistenser og hensikter.

Om huden din er tørr bør du skrubbe den først, ellers vil ikke kremen funke så godt! 3 gode varianter finner du HER! Trenger du tips til dusjsåper så har jeg tipset om mange deilige varianter i ulike prisklasser HER: 

Babor, ReVersive Anti-Aging Glow Body Cream: Dette er luksus! Det er jo en antiagekrem for kroppen som du skal bruke hver dag for å oppnå et visst resultat. Men for meg er også dette en krem som jeg bruker når jeg vil at huden skal føles ekstra fin. Den har nemlig superfint, subtilt skimmer i seg som bare hjelper huden å se flott ut. Og så dufter den usedvanlig delikat! Lekkert!

Korres, Body Milk Almond Cherry: Jeg elsker kroppskremene til Korres! De dufter nydelig av naturlige ingredienser slik at duften sitter lenge på huden – uten å være påtrengende! Og så trekker de raskt inn i huden!

Nacomi, Mango Macaroons Body Mousse Moisturizing and Anti-cellulite: Luftig kroppsdessert med søt og syrlig duft av mangoekstrakt og makademiaolje. Kremen er ganske luftig og lett, selv om den inneholder mange forskjellige, nærende oljer.

Human+Kind, Family Remedy Cream: Dette er den typiske kremen som jeg vil bruke som SOS. Den dufter naturlig av det meste, og heller ikke noe spesielt godt. Men den funker på alt fra insektsbitt, solbrenthet, tørre albuer, eksem, tørre neglebånd og alt mulig annet du kan tenke deg.

Electric Ink, Vibrancy Serum: Kremen er ikke et serum i tradisjonell forstand, slik du tenker det for ansiktet. Den ser ut som en hvit perlemorskrem, og den er faktisk litt sånn gel-tykk! I alle fall så fremhever den tatoveringen din (laget spesielt for tatoveringer) på magisk måte, men huden generelt får et lite løft. Duften er markant, og minner meg om sol og sommer i Miami. Litt sånn rocka, og jeg må liksom lukte på den hele tiden. På grunn av duften vil jeg si at den passer å bruke direkte på tatoveringen, og så bruker du en duftnøytral krem på resten.

Klinta, Body Butter med Mango: Dette er også en form for SOS-krem, og den er suveren for tørr hud. Dette er typisk en krem jeg vil bruke på kvelden. Den er veldig fuktighetsbevarende med godt og myk konsistens. Og så dufter den deilig, deilig, deilig!

Love Beauty and Planet, Delicious Glow Body Lotion: Dette er den luksuriøse hverdagskremen som gir huden rikelig med fukt og glød! Jeg har faktisk fått litt dilla på de nye roseduftene som har kommet det siste året, og de er ikke bestemoraktige, slik du kanskje tenker at rosedufter kan være.

Produktene er mottatt som arbeidsprøver for å kunne gjøre en journalistisk vurdering.

Legg igjen et svar