Ansikt,  Kropp

3 grunner til å ønske seg julekalender + 5 supre kalendere

Aldri har det vært så mange julekalendere med skjønnhetsprodukter på markedet som det er nå! Det er kun noen få år siden at jeg kun visste om Babor sin kalender med 24 ampuller som gjør at huden er på sitt beste på juleaften. Uten at jeg vet om det var Babor som startet trenden eller ei, så har jeg satt pris på kalendere fra blant annet Decléor, The Body Shop, Sanctuary Spa og Ciaté i etterkant.

For visste du at bortsett fra i Tyskland så selges det langt, langt flere Babor-kalendere i Norge enn noe annet sted i verden? Faktisk fikk jeg se produksjonen av fjorårets kalender da jeg var på Babors fabrikk i Tyskland for et drøyt år siden. Dessverre var det fotoforbud.

Uansett kan jeg slå fast at beautykalendere har blitt veldig populært både blant unge og voksne jenter. Litt lenger ned får du tips til fem veldig forskjellige kalendere, men som aller er supre på sin måte.

Men det er faktisk tre veldig gode grunner til å benytte sjansen til å enten kjøpe en i gave til seg selv eller til å ønske seg den fra for eksempel kjæresten din.

  1. En super introduksjon til et merke du er nysgjerrig på! Som regel er det et spenn på produktene slik at du får testet ut ulike dufter, ulike linjer, produkter for kroppen og ansiktet, og dermed finner ut om det er noen ting du liker bedre enn andre. Spesielt når produktene har en ganske høy utsalgspris er det helt supert å ha prøvd et mindre produkt først.
  2. Prisen å en kalender er veldig gunstig! Det er ofte 50-70% avslag på prisen i forhold til om du skulle ha kjøpt produktene enkeltvis. Altså får du mye for pengene, noe som er smart med tanke på om du har lyst til å prøve et nytt merke.
  3. Kalenderen består ofte av en blanding av full size og travel size. Jeg liker travel size-produktene! Det er så utrolig greit å ha små størrelser liggende! Dessuten bruker jeg ofte reiser eller helgeturer til nettopp å teste ut nye produkter.

Les om 7 grunner til å ha med reisestørrelser på tur HER!

Clinique sin julekalender inneholder både hudpleie, sminke, kroppsprodukter og parfyme. Et av produktene er Moisture Surge Overnight Mask som er et av mine favorittprodukter gjennom tidene!

Huden min har aldri vært så tørr som etter at jeg for noen år siden var på jobb i 10 dager i Capetown. Klimaet er ekstremt tørt, i tillegg til at 18 timer på fly og flyplass hver vei gjør sitt med huden. Da jeg kom hjem var huden så rynkete i ren dehydrering. Da brukte jeg nemlig den masken som nattkrem, og den gjorde underverker med huden min på veldig kort tid!

I tillegg digger jeg sminken og parfymen!

Babor sin julekalender er jo en klassiker! Den består av 24 ampuller som er satt sammen som en kur du skal ta hver dag frem til juleaften! Huden din vil da ha mer glød og fukt enn på lenge, og forhåpentligvis ha litt jevnere hudtone og ha færre linjer forårsaket av mangel på fukt.

Husk at hele ampullen skal brukes på en gang, selv om det føles mye. Siden ampullene er så små og at all luft er suget ut under produksjonen har de minimalt med konservering (om noe) og har en svært høy dose med virkestoffer.

Jeg er veldig glad i Decléor sine produkter! Jeg elsker alt innen kropp, og aromaessensene er helt nydelige. Den siste serien som heter Prolagène Lift er en drøm om du har litt voksen hud, og jeg virkelig elsker øyekremen!

I denne kalenderen får du mange forskjellige produkter til både ansikt og kropp, og blant produktene er det tre stykker i full størrelse.

Rituals kan beskrives som skjønnhetsritualer fra hele verden som gjør hverdagen litt mer luksuriøs – uten at det koster skjorta! Jeg har mange favoritter, og elsker både kremer, skrubber og litt annerledes såper. Duftene er virkelig helt nydelige, og gjør godt for både kropp og sjel. Favorittserien min er kanskje Hammam, men jeg digger også serien Anahata som er sesongens serie.

I årets kalender får du en smakebit fra flere av seriene, og jeg er ganske sikker på at du finner mange nye favoritter.

The Body Shop sin kalender har en ung forpakning, men produktene inni liker også mor! Denne kalenderen inneholder kun miniprodukter som en introduksjon til The Body Shop! Jeg elsker duftene og konsistensene til veldig mange av produktene i spaserien, med blant annet velduftende ingredienser fra Himalaya, Brasil og Afrika.

Et stort pluss er at når du kjøper en gave eller en julekalender hos The Body Shop denne julen så støtter du samtidig Alerts Peace Play-prosjekt i Libanon. Prosjektet gir barn i konfliktområder mulighet til å leke og utfolde seg i trygge omgivelser.

Legg igjen et svar