Ansikt,  Kropp

Smart beauty

Jeg har skrevet om det før, men jeg har lyst til å tipse om det igjen! Når jeg skal ut og reise, om det så bare er for en natt eller to, så liker jeg å ta med meg produkter i små størrelser. Det er flere grunner til det! Den åpenbare grunnen er at det er veldig plassbesparende, og er jeg riktig heldig så slipper jeg å ta med produktene hjem igjen (slik at jeg kan fylle kofferten med noe helt annet).

Men jeg får også brukt sjansen til å teste ut nye produkter og nye merker, noe jeg synes er en ypperlig anledning. For om jeg skulle være så uheldig å ikke like produktene så har jeg ikke brukt masse penger på det. Og liker jeg dem så er det jo gull! Om jeg tilfeldigvis er utenlands kan jeg også være heldig å komme over et godt tilbud på produktene på taxfreen.

Jeg fikk nylig denne pakken med reisestørrelser fra Real Barrier som er er K-beauty merke på Skinbloom. Den gleder jeg meg til å teste neste gang jeg skal på tur!

Visste du forresten at det er en stor sjanse for at dine favorittprodukter faktisk kommer i reisestørrelser? Det er veldig gunstig når du virkelig er fornøyd med noen produkter og huden din endelig er i godt humør! For eksempel har Babor reisestørrelser i nesten alle produktene sine, noe som er helt fantastisk!

Mange merker har også tester, og det er faktisk lov til å spørre etter en tester eller to på et merke du er nysgjerrig på! Men husk på da å ikke være for grådig, for det er uhøflig!

Nordic Treat har spesialisert seg på smarte reisestørrelser og masker! Det er helt genialt å ta med seg på tur! Det tar virkelig ikke noe plass! Maskene gir intens boost til huden, shavingserviettene er med barberskum og neglelakkfjerneren er på pads. Med andre ord, de går rett gjennom sikkerhetskontrollen!

Kroppsprodukter er også fint å ha med i små størrelser. Stort sett synes jeg produktene du får på hoteller er litt for lette, og ofte dufter de litt rart. Dessuten er det flere og flere hoteller som kutter ut produkter.

Disse deilige produktene fra MonSun synes jeg er fine og sommerlige. De er oppfriskende, og passer i den skandinaviske sommeren utmerket!

Det lønner seg å kjøpe pakker, og du får alltid mer for pengene enn om du kjøper produktene enkeltvis! Som dette lekre Bon Voyage-settet fra Rudolph Care med reisevennlige størrelser på alt utenom solkremen for kroppen.

Til slutt vil jeg anbefale Skin Up sine produkter! Her har du to apparater som du påfører ulike serumer og SPF med. De kommer også med små beholdere som du kan helle opp i små tilpassede mengder med produkter, men selve flaskene med konsentratene er ikke så store i seg selv. De kan du lese mer om HER!

Legg igjen et svar