Tone við Skipá
Norge

Hei! På denne bloggen vil du finne masse tips og triks om alt fra stylingprodukter, hvordan sote øynene, få bedre hud, finne den rette parfymen og mye mer. Jeg har lyst til å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

Kropp Kroppspleie

3 kroppsskrubber for myk og vakker sommerhud!

By on 30. mai 2019

Det verste jeg vet er å ha tørr hud. Derfor skrubber jeg også huden min veldig ofte – og ikke minst, smører den hver dag. Jeg hører så ofte kvinner si at de synes huden er tørr. De nesten unnskylder seg for at de er så dårlige til å smøre huden sin, men de har ikke funnet en krem som funker.

Da spør jeg alltid om de skrubber huden, og overraskende nok er det ikke spesielt mange som gjør det, noe jeg faktisk synes er litt rart. Jeg mener…. det er jo ikke spesielt sexy med tørr hud der overflaten blir hvitmelert og ru. I alle fall kan ikke jeg fordra det!

Om du ikke skrubber huden funker ikke kroppskremen din, og du kan bare glemme jevn selvbruning – om du prøver deg på det. Og om du drømmer om jevn, fin brunfarge i sommer drømmer du forgjeves om du ikke skrubber og smører huden jevnlig.

Tipset er å skrubbe huden en til to dager i uka, og smøre huden hver eneste dag! Som du kan se på min IGTV starter også hudpleien min allerede i dusjen. Tenk på hvilken dusjsåpe du bruker, og du trenger heller ikke bruke det hver gang du dusjer heller!

DU ER IKKE MØKKETE!

Her er i alle fall tips til tre helt ulike skrubber (det finnes utallige varianter) – en saltskrubb med olje, en tørr saltskrubb og en med syrer som spiser opp de døde hudcellene dine. 

REN CLEAN SKINCARE: Atlantic Kelp And Magnesium Salt Anti-Fatigue Exfoliating Body Scrub: Fryktelig langt navn, men den funker! Med havsalt, magnesium, ekstrakt av tare fra Atlanterhavet og algeolje. Dessuten er emballasjen laget av plast fra havet.

SKIN TREAT: Bright Renewal AHA & PHA Exfoliating Treatment: Mousse med syrer av ulike slag som fjerner tørr hud. Smøres på huden litt før du går inn i dusjen, også vasker du produktet av. Veldig smooth og enkelt uten søl!

KLINTA: Havsalt: Dette er et multiprodukt laget av salt og urter. Det følger med en liten pose slik at saltet kan brukes som duft til rommet. Men du kan også bruke den skrubb i dusjen, som den er eller blandet med olje. Funger perfekt som fotbad også!

Produktene er mottatt som arbeidsprøver for å kunne gjøre en journalistisk vurdering.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT