Tone við Skipá
Norge

Hei! På denne bloggen vil du finne masse tips og triks om alt fra stylingprodukter, hvordan sote øynene, få bedre hud, finne den rette parfymen og mye mer. Jeg har lyst til å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

Kropp Kroppspleie

8 duggedigge dusjsåper

By on 4. juni 2019

Må bare tipse om noen veldig deilige dusjsåper som passer perfekt fremover nå! Det er noe med en fresh start på dagen slik at du bare kvikner til etter en natts søvn. Dessuten er det godt med en oppfriskende dusj etter en lang dag ute i sola. Enten om du har kost deg ute i hagen, gått deg en tur i skogen, trasket rundt på shopping eller om du er å heldig å ha vært på oppdagelsesferd i trange smug – et eller annet sted i verden!

Sensai: The Silk Shower Cream: Dyrt og deilig, kremete dusjsåpe med lett orientalske noter. Roer ned kroppen!

Korres: Showergel Golden Apple: Med pleiende olivenolje og myk duft av eple.

Decléor: Neroli Bigarade Bath & Shower Gel: Deilig, fuktighetsgivende gele med eteriske oljer av neroli.

Treaclemoon: Happy Melon Sorbet, Creamy Shower Mousse! Virkelig sommer, lett, søt, saftig og deilig!

Biotherm: Bath Therapy, Delighting Blend Body Cleansing Gel: Fuktighetsgivende kroppsvask med en frisk duft av grapefrukt med et krydret sting av salvie. Digg!

Human+Kind: Shower Mousse Bodywash Tropical Splash: Som navnet tilsier så er duften frisk og tropisk. 97,7% naturlige ingredienser, og så er den vegan!

Rituals: The Ritual of Chadó, Serenity Foaming Shower Gel: Om du liker dufter som ikke er friske er denne for deg! Inspirert av japansk tesermoni med matcha-te og bambus!

Love Beauty and Planet: Coconut Water & Mimosa Flower, Shower Gel: Feriefølelse på flaske! Forfriskende, og ikke for søt – selv om det er med kokos!

Produktene er mottatt som arbeidsprøver for å kunne gjøre en journalistisk vurdering.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT