Kropp,  Kroppspleie

4 digge kroppskremer

Været har definitivt snudd, og høsten banker på døren! Etter en lang sommer synes jeg faktisk det er litt deilig med et litt krispere drag i luften. Jeg merker værskiftet litt på kroppen også. Ikke bare at huden min forandrer seg, men jeg har lyst på litt annet av både dufter og konsistenser.

Jeg er liksom ferdig med kokosduften, selv om sommerdufter er en fin måte å forlenge sommeren på. Nå har jeg lyst på lunere dufter, men også rene og krispe. Huden trenger også litt mer næring enn hva solkremen kan gi.

Her har jeg plukket ut fire utrolig digge kroppskremer som jeg er sikker på at du vil elske!

Ikou, De-Stress Organic Body Soufflé: Den letteste kremen av disse fire, men gir en myk følelse på huden. Den dufter veldig rent av geranium og lavendel, og jeg tenker dette er kremen du skal påføre huden etter en treningsøkt eller etter en lang dag på jobb. Helt nydelig konistens!

Sothys, Nutri-Melting Balm: Vanilje og pasjonsfrukt er intet annet en helt fantastisk duftkombinasjon! Sensuell og frisk på en gang. Kremen er også utrolig nærende, samtidig som den trekker godt inn i huden.

Sisley, Izia Moisturizing Perfumed Body Lotion: Om du har luktet på parfymen Izia så vil du garantert digge denne kremen! Izia er definitivt en av mine favorittparfymer! Sisley er kjent for sin kunnskap om planter, og denne er selvfølgelig proppet med pleiende oljer også!

Elemis, Targeted Toning Body Moisturiser: Sjeldent har jeg vært bort i en krem som har gjort huden min så myk og glatt som denne! Den er litt oljete, og jeg har gjort feilen å ta på for mye et par ganger.  Den er med andre ord veldig drøy!

Legg igjen et svar