Base,  Lepper,  Looks,  Makeup,  Øyne

Sminkenyhetene som forlenger sommergløden

Selv om ferien er over og hverdagen er trygt på plass igjen er det ikke dermed sagt at jeg er helt klar for høsten enda. Jeg synes sommeren har gått så altfor fort, og derfor har jeg lyst til å niholde på sommergløden så lenge som mulig.

Heldigvis har det kommet noen herlige høstnyheter på sminkefronten som gir glød og varme til ansiktet! Øyeskygger i gylne og brente nyanser, bronsere og highlightere er nemlig helt perfekt å bruke om du vil holde på sommeren litt til. Og om du kombinerer sminken med et solpudder blir det ekstra pent. Se 10 superfine solpudder HER!

Jeg har testet noen av produktene i saken, og under ser du resultatet. Jeg synes fargene er helt herlige, og selv om du bruker mange produkter og fargenyanser blir resultatet ganske naturlig om du bruker dem riktig.

Aller først startet jeg med hudpleie der både rens, skrubb og fukt er essensielt om du ha fin glød i huden. Så tok jeg på en primer som gir lys til ansiktet etterfulgt av en CC-krem. Les om primere HER! Så gikk jeg over med concealer under øynene og på enkelte steder i ansiktet.

Etter det startet jeg med å legge The Body Shop, Drops of Glow på toppen av kinnbeina, på neseryggen, over brynet, på haketippen og rett utenfor leppene. Produktet har et superfint perlemor som smelter godt inn i huden.

Deretter brukte jeg den lyse delen av Juice Beauty Phyto-Pigments Flash Luminizer til å fremheve toppen av kinnbeina ytterligere. Jeg la også litt ekstra i øyekroken. Den mørke delen (en farge i hver enda av den store hylsen) la jeg som rouge under kinnene.

Alle produktene la jeg med fingrene!

Denne gangen ble jeg ekstra fascinert av Urban Decay sin store palett Naked Heat. Jeg tenkte kanskje at jeg kunne bruke noen av fargene som rouge, men faktisk så er skyggene så utrolig pigmenterte at det ble litt utfordrende. Derfor endte jeg kun med å bruke bronserstiften over som rouge.

Av fargene i skyggeskrinet brukte jeg den lyse Qunce som base mens jeg lekte meg og bygde opp øyesminken med fargene Sauced, Lumbre, Dirty Talk, Ashes og Ember som er gylne, litt rosa og brente. Kosten som følger med er kjempegod!

Du må selvfølgelig ikke bruke så mange nyanser, og et tips er å bruke en kremfarget base og tilføre form og nyanse med solpudder eller en bronsefarget skygge. Uansett synes jeg det er penest å avslutte med smart maskara for å skape litt kontrast mot det gylne.

  • Jane Iredale, Natural Glam
  • Clarins, Ombre Matte, Ivory

For en komplett look trenger du noe på leppene. Først la jeg et strøk med Lancôme L´Absolu Rouge La Base i fargen Universelle. Den er helt nydelig på leppene, og gir masse fukt og faktisk også antiage. Den har også en anelse farge som fremhever leppefargen.

Jeg toppet den med Artistry Light Up Lip Gloss i fargen Pink Nude. Den er fin i fargen og kjempegod å ha på leppene, men det mest gøyale er lysene inne i korken som lyser opp slik at du ser bedre når du putter applikatoren oppe i hylsen igjen (synes ikke på bildet). Voilà!

  • Urban Decay, Vice Lipstick, Fuel

Legg igjen et svar