Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Base Makeup

Solpudderne du vil elske!

on
15. juni 2017

Av alle sminkeprodukter er solpudder de aller fleste assosierer mest med sommeren. Mange bruker solpudder hele året, inkludert meg selv, men det er om sommeren når huden er gyllen og sola får frem gløden i ansiktet at solpudder virkelig kommer til sin rett.

Akkurat nå hadde jeg bare lyst til å vise noen solpudder jeg synes er skikkelig fine, og når du googler dem så vil du oppdage at de har ulik pris, fra kr 275 for den rimligste til 835 for den dyreste.

Tipset mitt er å bruke solpudder til å gjøre huden solkysset, og ikke bruke den som et vanlig pudder. Alle solpudder har en anelse glød i seg, selv om de er såkalt matte. Det kan få konsekvenser som at huden ser livløs, konturløst, brunt, oransje og møkkete ut, og ikke sunt og glødende som vi gjerne ønsker at resultatet skal være.

Akkurat nå får du kun tips om fine solpudder, og Laura Mercier, Sisley, Guerlain og Armani er mine favoritter denne gangen. Snart skal jeg vise deg både hva jeg mener er feil og riktig måte å legge solpudder på, så følg med!

ELIZABETH ARDEN, FOREVER BRONZE BRONZING POWDER

GIORGIO ARMANI, SUNRISE BRONZE & HIGHLIGHTING

RITUALS, SUNGLOW PINK BROWN

SISLEY, PHYTO-TOUCHE SUN GLOW PODER TRIO PECHE DORÈE

LIVING NATURE, LUMINOUS POWDER

NILENS JORD, LEIRKRUKKE

SOTHYS, BRONZING POWDER

LAURA MERCIER, CANDLEGLOW SHEER PERFECTING POWDER, 5

GUERLAIN, TERRACOTTA

BARE MINERALS, INVISIBLE BRONZE

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT