Ansikt,  Base,  Hudpleie,  Makeup,  Parfyme,  Tester

Favoritter som holder huden optimal på reise

Jeg er jo så heldig som har testet så utrolig mange produkter i så mange år, og jeg tester hele tiden nye. Når jeg er på reise liker jeg gjerne å teste ut nye produkter fordi det er en gitt begrenset periode. Men jeg har også alltid med meg de produktene jeg holder på med slik at jeg er sikret at jeg ikke går på en bommert.

For meg er det å holde huden så fin som mulig det aller viktigste, så jeg prioriterer alltid hudprodukter fremfor for eksempel sjampo, i alle fall når det er snakk om noen få dager. Og jeg bruker mange produkter lag på lag!

HUDPLEIE

Å rense huden hver dag med en god rens er det aller viktigste du kan gjøre for å unngå kviser, rødhet, grove porer, osv. Doctor Babor Detox Lipo Cleanser varmer huden slik at porene åpner seg, og du får renset huden ekstra godt.

Jeg har fått muligheten til å teste Mia Fit, Clarisonics nyeste rensebørste som kommer på markedet neste måned. Den er veldig hendig og ganske liten, og min favoritt blant Clarisonics børster. Renser ekstra godt både sminke og forurensing i storbyer.

Bio- Therapeutic Energy 1 Serum er egentlig første ledd i en energicoctail på tre produkter. På dagtid synes jeg det blir for mye, men serumet fungerer utmerket under en SPF.

Elizabeth Arden Pro Triple Action Protector er en av mine topp 5 favorittsolkremer for ansiktet! Den beskytter huden på mange måter i tillegg til å virke lett mattende og ha en farge som jevner hudtonen litt.

Helena Rubinsteins Force C Eye Mask er definitivt en favoritt om dagen, og et must på turer der man nødvendigvis ikke sover helt optimalt.

MAKEUP

L´Or fra Guerlain er en primer jeg også har testet tidligere. Gelkonsitensen inneholder 24 karat gull som gjør underverker for trøtt hud. Jeg har testet mange primere, og felles for egentlig alle er at du må ha mye fuktighet i huden for at den skal funke. Denne matter ned uten å legge noe lag på huden.

Jeg har egentlig vært litt glad i CC-kremer de siste årene, men Sisley Sislëya Le Teint er bare nydelig! Du kjenner at huden får pleie samtidig som foundationen gir jevnheten huden trenger.

Som du kanskje har skjønt liker jeg sminke som gir antiage-fordeler og god pleie. Académíe Contour des Yeux er concealer og øyekrem i ett, og er skikkelig god! Ikke noe mer å si om det!

Highlighterfavoritt siden jeg oppdaget den på slutten av 90-tallet! Mange tror det er en concealer, men det er det altså ikke! Det er en highlighter som har som oppgave å lysne ansiktet! Skal vise hvordan du kan bruke den siden! Den har perfekt konsistens som smelter inn i huden, og den lysner uten bruk av skimmer!

Nesten siden jeg startet som makeupartist for 20 år siden har jeg hatt en eller annen variant at Guerlains meteoritter i sminkekofferten! Météorites-kulene har ulike farger som henter frem lys og jevner hudtonene!

PARFYME

Ja, hva har det med hud å gjøre? Jo, når du tar på deg en parfyme som du synes lukter godt føler du deg vel. Du senker skuldrene, føler deg mer selvsikker, og dermed får du en indre glød. Ikke minst – du slapper mer av i ansiktsmusklene, og det er vel det man kaller antiage!

B Balenciaga har en litt annerledes duftkombinasjon som jeg liker godt. Fyldig, uten å være søt og tung. Men liljekonvall, fioler, iris, erter, sedertre, kachmirtre og ambrettefrø, og fungerer både til hverdags og fest. Perfekt på tur!

Legg igjen et svar