Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Base Makeup

Primere er det nye “must have”, og jeg elsker dem!

on
26. juli 2017

Tidligere kunne jeg faktisk frarådet andre å bruke primere, og jeg brukte det i alle fall ikke selv! Jeg har nemlig mislikt primere fordi de mistet funksjonen sin veldig raskt. Huden så utrolig fin og “smooth” ut med en gang, men på min hud gikk det ikke mer enn en time så var huden mitt et stort oljebad!

Porene ble rett og slett helt tettet igjen, noe som gjorde at huden virkelig måtte jobbe for å puste. Andre tørket ut huden slik at huden måtte jobbe for å produsere ekstra fukt, og da i form av olje. Nå der i mot virkelig elsker jeg primere, og det er selvfølgelig fordi de har blitt så utrolig mye bedre der formulaene er tilpasset hvordan huden virker.

Jeg gikk etter hvert over til å anbefale å bruke primer når du skulle på fest, men nå har de blitt så gode at de overgår en hver foundation, og kan dermed mange ganger også erstatte en foundation.

Hovedfunksjonen til en primer er å jevne ut hudoverflaten slik at finishen på en foundation skal bli optimalt jevn. Men den kan både være mattende, gi ekstra glød, jevne hudtonen, beskytte med SPF og gi ekstra farge. Her er 7 primere som har litt ulike funksjoner og finisher, og det beste er at de faktisk kan legges oppå hverandre eller brukes på ulike partier i ansiktet.

GIR GLØD

  • Dr. Brandt, Luminizer Primer: Jevner ut porene og hudstrukturen. Den matter ned overflødig glans i huden samtidig som den tilfører huden en jevn glød.
  • Juice Beauty, Photo-Pigments Illuminating Primer: Superlett økologisk primer som knapt føles på huden, men gir en fin glød i huden. Med pleie fra planter.
  • Sisley, Instant Glow Primer: Optimaliserer hudtonen med en anelse ferskenfarge og gir ganske mye skinn til huden. Denne kommer ikke ut før til høsten.

MED FARGE

  • Glóminerals, Tinted Primer: Matter og jevner huden, har dus farge og SPF 30.
  • Young Blood, CC Perfecting Primer: Matter, jevner huden, korrigerer ujevnheter i fargen og har peptider som gir antiage-effekt.
  • Colorescience, Bronzing Perfector: Gir mye farge, er mattene og jevner ut hudoverflaten. Er vannresistent i 40 minutter og har bredspektret SPF 20.

UTEN FARGE

  • Mii Cosmetics, Smoothing Face Prep: fargeløs primer som jevner hudoverflaten og fjerner olje uten at huden blir matt.
TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT