Ansikt,  Hudpleie

Ampuller – hudpleiebomber!

Du har sikkert fått med deg Babor sitt fantastiske påskeegg med ampullkur på 14 dager. Jeg holder på med den selv om dagen, og er storfornøyd. Men det er ikke alle som har vært så heldige å fått tak på den.

Men du kan jo lage din egen lille påskeampullkur!

Babor har selvfølgelig ampuller i vanlige pakker. De får du i hudpleiesalonger som har åpent for salg og selvfølgelig på nett. Jeg har også lyst til å tipse om noen andre ampuller som passer utover nå, og som er lette å få tak på!

Sensilis sine antioksidant-ampuller er rike på vitamin C og B3, og hjelper derfor på pigmentering. Fås på Vita.

L´Oréal Paris har kommet med to nye ampullkurer – en som peeler med glykolsyre og en som tilfører huden masse fukt med hyalyronsyre. Gylkolvarianten bruker du på kvelden, hyaluronsyreampullen er perfekt under solkremen på dagtid. Disse får du også i enkelte dagligvarebutikker.

Ja, for du bruker solkrem nå, ikke sant?

Ikke minst, Biotherm sine nye ampuller med høy dose av Life Plankton er fantastisk å bruke nå. De virker beroligende på huden og tilfører masse fukt. Fås i parfymeri.

Jeg vet det er mange som sliter med å bruke en hel ampull av gangen. For det er det du skal! For om du ikke gjør det er det som å ta halve medisinen din. HER ER LINK MED TIL HVORDAN FÅ BEST MULIG UTBYTTE AV EN AMPULL, OG UNDER SER DU HOW TO-VIDEO!

Legg igjen et svar