Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Ansikt Hudpleie

Ampuller – hudpleiebomber!

on
7. april 2020

Du har sikkert fått med deg Babor sitt fantastiske påskeegg med ampullkur på 14 dager. Jeg holder på med den selv om dagen, og er storfornøyd. Men det er ikke alle som har vært så heldige å fått tak på den.

Men du kan jo lage din egen lille påskeampullkur!

Babor har selvfølgelig ampuller i vanlige pakker. De får du i hudpleiesalonger som har åpent for salg og selvfølgelig på nett. Jeg har også lyst til å tipse om noen andre ampuller som passer utover nå, og som er lette å få tak på!

Sensilis sine antioksidant-ampuller er rike på vitamin C og B3, og hjelper derfor på pigmentering. Fås på Vita.

L´Oréal Paris har kommet med to nye ampullkurer – en som peeler med glykolsyre og en som tilfører huden masse fukt med hyalyronsyre. Gylkolvarianten bruker du på kvelden, hyaluronsyreampullen er perfekt under solkremen på dagtid. Disse får du også i enkelte dagligvarebutikker.

Ja, for du bruker solkrem nå, ikke sant?

Ikke minst, Biotherm sine nye ampuller med høy dose av Life Plankton er fantastisk å bruke nå. De virker beroligende på huden og tilfører masse fukt. Fås i parfymeri.

Jeg vet det er mange som sliter med å bruke en hel ampull av gangen. For det er det du skal! For om du ikke gjør det er det som å ta halve medisinen din. HER ER LINK MED TIL HVORDAN FÅ BEST MULIG UTBYTTE AV EN AMPULL, OG UNDER SER DU HOW TO-VIDEO!

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT