Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Ansikt Hår Makeup

Kjenner du til disse råbra, norske merkene?

on
2. april 2020

Er du klar over hvor mange gode, norske merker vi faktisk har her til lands? Det er altså så mange flinke folk som lager supre produkter. Entusiastiske gründere side om side med konsern-eide produkter, og som sagt, det er så mye bra.

Jeg har så lyst til å slå et slag for det norske akkurat nå. Ikke det at vi skal slutte å kjøpe favorittproduktene våre eller prøve noe nytt fra internasjonale merker. Men jeg synes du skal sjekke ut noe av det Norge faktisk har å by på, og kanskje du får noen nye favoritter. 

Jeg har testet ut veldig mange norske merker, og så er jeg så heldig å ha møtt folka bak bak de fleste merkene, og så synes jeg det er ekstra stas å ha blitt ekstra godt kjent med noen av dem! Det er hardtarbeidende mennesker som gjør at for at du skal få tilgang til gode produkter.

Her er noen, og mange flere får du presentert ganske grundig i KK om litt. Følg med!

 • Define kjenner dere fra dagligvaren. De er utviklet av norske frisører og kjemikere, med Lise – som du har sett i reklamen – i spissen!
 • Cuvget er nordnorsk, forskningsbasert hudpleie utviklet av Gir Håvard Kvalheim.
 • Son Venïn er et nisjeparfymemerke som gjør det ganske stort i utlandet! De lages av parfymeentusiaster i et designbyrå, med base ved Akerselva!
 • Tind of Norway pleiende sminkeprodukter lages av Jeanette Hveding og hennes hjelpere ute på Nesoddlandet! Norge er selvfølgelig inspirasjonen!
 • Frøya Cosmetics har et ganske bredt utvalg av pleiende sminke tilpasset skandinavisk hud.
 • Marina Miracle lager rålekker økologisk hudpleie. Da jeg møtte henne sist fikk jeg vite at jeg var den første som omtalte hennes produkter! Gøy!
 • Jan Thomas kjenner de fleste! Denne kremen er god, men sjekk ut spesielt sminken og hårpleien hans!
 • Dr. Ankerstjerne er to herlige leger. Hun er norsk, han er dansk. Enkel serie som er lett å forstå!
 • Nordic Treat var mest sannsynligvis nummer to til å lansere sheetmask i Norge, faktisk allerede i 2008! Er ikke det stas!
 • Elite Helse Inteligent Skincare er “babyen” til Isabella Bukurie Krasniqi, medeier av Elite Helse Medispa på Aker Brygge. Dette er kosttilskudd, men serien har også digg hudpleie med aktive ingredienser.
 • Vendela kjenner dere alle til, og de fleste har fått med seg hennes hudpleie. Personlig liker jeg håndkremen best!
 • Dr Greve Pharma er helt nytt, og du får det på apoteket. Utviklet av en utrolig søt OG dyktig kjemiker i Orkla som jeg ikke husker navnet på i farten! Veldig gode produkter for alle!
 • Eleni & Chris lager produkter både til hud og hår! Skulle tatt bilde av håndkremen, for den er kjempegod. Den har jeg allerede skrevet om i en sak for ikke lenge siden, så sjekk bloggen! Nydelig konsistenser og dufter!
TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT