Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Ansikt Hudpleie

4 grunner til å rense huden daglig + 4 favoritter

on
24. mars 2019

Jeg er overbevist om at daglig rens av huden er nøkkelen til en sunn hud og frisk hud. Nå finnes det utallige former for renser. Kremete, i geleform, oljer, faste, micellar water, servietter, pulver…. ja, jeg skjønner at det er vanskelig å navigere i rensejungelen.

Det lureste du kan gjøre er å spørre en fagperson om hvilke type produkter og ingredienser som passer til din hudtype og hudtilstand. Da har du i alle fall et utgangspunkt til å finne den perfekte rensen til din hud.

For selv om du ikke bruker sminke er det nødvendig med daglig rens. Det er nemlig en vanlig unnskyldning for ikke å rense huden. Men hudrens er nødvendigvis ikke en sminkefjerner. Så jeg starter rett og slett med første grunn til å rense huden daglig!

1 De fleste av oss omgir oss med forurensing eller støv hver eneste dag. Det legger seg på huden, og påvirker huden – som det du kanskje har hørt om – frie radikaler. Det bryter ned cellene slik at huden eldes raskere.

Dessuten får du kanskje en klem i løpet av dagen, og du vet ingenting om hva som er på den huden klemmen kommer fra. Svette og avfallstoffer kommer også ut av huden og legger seg utenpå. Du spiser, og du tar hendene i ansiktet – uten å tenke på hva de har tatt på i løpet av dagen.

2 Kremen du tenker å smøre huden med fungerer ikke i det hele tatt på noe du har hatt på huden hele dagen. Altså, gammel krem blandet med svette, forurensing, sminke og hudfett. Huden må rett og slett være helt ren for at kremer og serumer skal kunne gjøre en jobb.

3 Sirkulasjonen i huden øker når du vasker ansiktet. Du gir faktisk huden en massasje! Ved økt sirkulasjon forbedres funksjonene nede i huden. Overflødig væske dreneres og minimeres slik at du blir mindre hoven, og energien til cellene øker slik at de begynner å jobbe raskere og bedre.

Det betyr økt produksjon av kollagen og elastin, som igjen betyr yngre, glattere og fastere hud. Hallo, er det noe å lure på!

4 Hudproblemer kan faktisk ha rot i at du ikke renser huden eller at du bruker feil rens. Kviser kommer blant annet av at det ligger et lag med døde hudceller og smuss på hudoverflaten. Riktig rens er med på å fjerne dette.

Er du dårlig på å rense huden, og samtidig har tørr hud, er årsaken at du ikke renser huden. Kremen legger seg da kun på toppen av det laget av tørre hudceller, krem, fett og forurensing som ligger over den friske huden.

Og så videre…, for det gjelder både rosacea, irrietert, sensitiv hud og generelt fet hud.

Her har du fire av mine favorittrenser som jeg kan anbefale til alle. De er svært effektive, inneholder ingen irriterende ingredienser og er enormt drøye.

De fjerner sminke veldig godt, men enkelte type maskaraer ville jeg nok brukt egen øyesminkefjerner for å fjerne.

  • PCA Skin, Dry Skin Relief Bar
  • Cuvget, Exfoliating Cleanser
  • Ekseption, Enzyme Powder Cleanse & Peel
  • Elite Helse, Chamomile Facial Cleanser

Gjør oppmerksom på at produktene er arbeidsprøver som er tilsendt gratis av leverandørene for å kunne gi en journalistisk vurdering.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT