Annonse,  Ansikt,  Behandlinger

Hollywood-behandling endelig i Norge, og jeg har testet!

Jeg har skrevet et gjeste-blogginnlegg for Hudhelse.no om en super hudforbedrende behandling som heter Endymed. Det er en behandling som har tatt Hollywood med storm, og du får et utdrag av blogginnlegget her.

For å se virkelig “amazing” FØR- OG ETTERBILDER, få vite mer om hva behandlingsformen faktisk kan gjøre for huden og kroppen din og vite hvor du kan gjøre denne behandlingen, må du klikke deg inn på linken litt lengre ned i posten.

Jeg ble introdusert for EndyMed ganske raskt etter at det kom til Norge! I og med at Endymed er en foretrukket behandling blant superkjendiser som Kim Kardashian, Anna Kendrick og herr og fru Beckham så ga det mer næring til min nysgjerrighet.

Anerkjente klinikker både i Norge og mange andre steder verden over har satset på denne banebrytende maskinen. Etter min mening sier både den celebre fanklubben og listen over top-notch klinikker noe om kvaliteten på behandlingen.

TEKNOLOGIEN

Så hva er det denne maskinen kan som gjør at den skiller seg fra andre foryngende behandlinger? Tuppen av behandlingshodet er dekket av nåler som penetrerer huden som en microneedling. Det gir en kontrollert skade som gjør at huden reparerer seg selv, og dermed får du en naturlig oppstramming. Det finne andre hodevarianter også, avhengig av behandlingen som skal utføres.

Men det som er banebrytende med Endymed er at de benytter seg av en ny radiofrekvens-teknologi som de kaller 3DEEP Radiofrequency (RF). Målrettede radiobølger sendes direkte ned til dermis (lærhuden) slik at oppvarming og eventuelle skader som hyperpigmentering blir minimal på epidermis, altså overhuden.

Det gjør faktisk også at den såkalte «nedetiden» nærmest uteblir.

Når radiobølgen når dermis forgrener den seg slik at den har et større nedslagsfelt, i stedet for kun å treffe et lite punkt. Det betyr at behandlingen både er skånsom og tar ganske kort tid å gjennomføre. Navnet 3DEEP kommer av at den går ned gjennom tre lag.

Visste du forresten at rynker og slapp hud i hovedsak skyldes tap av kollagen?  EndyMed varmer opp dermis (lærhuden) til 52-55°C med minimal oppvarming av overhuden. Det har vist seg å stimulere til dannelse av nye kollagenfibre (remodelering av kollagen). Dette bidrar til at huden blir strammere.

HVA SYNES JEG?

Jeg må innrømme at da jeg testet behandlingen så var jeg livredd for varmen. Huden min er nemlig så følsom for varme (som radiobølger og laser kan gi) at jeg har vært nødt til å avbryte behandling på grunn av smerter. Heldigvis merket jeg minimalt til varmen, og siden jeg hadde bedøvelseskrem på merket jeg ikke mye til nålene heller. Nedetiden var også svært kort. Noen timer etter hadde rødheten roet seg betraktelig, og morgenen etter var huden min helt normal igjen.

Huden min føltes egentlig ganske bra rett etter behandlingen, men det var først etter et par uker at jeg virkelig merket hvilken effekt behandlingen hadde på huden min. Jeg kjente at huden begynte å jobbe ved at det prikket litt inne i huden, slik det ofte gjør rett etter behandlinger.

Huden føltes fastere og linjene mellom nese og munn som jeg «sliter med» var jevnere. Jeg testet behandlingen rett før sommeren, og selv med en usedvanlig solrik sommer der alt ligger til rette for solskader og dehydrering holdt huden seg veldig fin gjennom hele sommeren. Jeg brukte hele tiden gode hudpleieprodukter med mye fukt og høy SPF, men jeg er overbevist om at kombinasjonen av behandling og pleie har gjort susen for huden min i sommer!

Straks skal jeg gjøre en behandling til som vil hjelpe huden min de neste par månedene.

SE IMPONERENDE FØR- OG ETTERBILER, LES MER OM HVA ENDYMED KAN GJØRE FOR HUDEN OG KROPPEN DIN OG HVOR DU FÅR BEHANDLINGENE HER!

Legg igjen et svar