Annonse,  Ansikt,  Hudpleie

Peelingen som passer selv den mest sensitive huden!

Har du noen gang møtt på noen som sier at de ønsker å ha tørr og livløs hud med skorper, småkviser, rynker og linjer? Ikke? Det har ikke jeg heller! Idealet om å ha så plump, ung og lytefri hud som mulig er faktisk ganske likt i hele verden. Det er nemlig et symbol på at du er sunn og frisk.

Klima, kultur, arv, livsstil og miljø påvirker allikevel hvordan huden ser ut, og om du ikke gjør noe med det får det konsekvenser ved at tilstanden blir verre og og at huden eldes raskere enn den behøver. Start med å stelle huden i form av beskyttelse, pleie, behandling og rens, og en livsstilsendring om du kan!

Jeg har snakket med utallige hudeksperter, og uansett hvilken hudsykdom eller hudtilstand du har er det fire ting som alltid står som essensielt for å få en bedre hud: Rense huden, peele huden (fjerne døde hudsceller), bruke målrettet pleie og beskytte huden med SPF.

Denne gangen skal jeg i samarbeid med Nimue Skin Technology fokusere på peeling av huden! Det er et medisinsk cosmeceutical-merke som utfører profesjonelle hudbehandlinger i salong. Men du finner også har et godt utvalg av produkter i hudapotekene til Apotek1.

Nest etter å rense huden din hver morgen og hver kveld, er de kjempeviktig å fjerne de døde hudcellene som ligger som en tørr barrikade på huden din. Om du ikke gjør det minimum en gang i uken vil kremene dine aldri ha en optimal virkning på huden, om i det hele tatt noen. Jeg lover at om du begynner å eksfoliere huden (fjerne døde hudceller) din minst en gang i uken vil du få mye bedre hud veldig raskt.

Selv den mest sensitive hud trenger en eksfoliering, og det kan til og med gjøre huden din mindre sensitiv fordi ingrediensene som fukter og roer ned huden faktisk endelig når inn til huden. Spesielt om du har sensitiv hud skal velge skrubb/eksfoliator med omhu, for du vil ikke at huden skal bli mer irritert.

Nimue Exfoliating Enzyme er en rå enzympeeling som er så skånsom for huden at selv den mest sensitive hud kan bruke den. Du skal bare ha den på litt kortere tid enn ellers. Den er faktisk designet for at de som tar de mest røffe profesjonelle syrepeelingene og laserbehandlingene på hudklinikker skal kunne peele huden sin noen få dager etter.

Det er imidlertid viktig å merke seg at man skiller mellom sensitiv hud som en hudtilstand og en sensitiv hud som følge av en syk hud (for eksempel atopisk eksem). I dette innlegget henvender jeg meg til de som har en sensitiv hudtilstand på grunn av årsakene jeg nevnte tidligere.

Jeg har kjent til Nimue i mange år, og alle produktene og behandlingene jeg har testet fra dem har jeg vært veldig fornøyd med. Jeg testet Nimue Exfoliating Enzyme for mange år siden, men nå har jeg brukt den 2-4 ganger i uken (ja, så mild er den) i en måned. Jeg har også testet den på flere andre damer som har blitt superfornøyde, selv etter kun en gang!

Det beste med den er at huden blir superglatt, får masse fuktighet og glød i tillegg til å bli oppstrammet på en gang. Lover det, du virkelig kjenner det! Den hverken prikker, stikker eller svir, og om den trenger kun 5 minutter.

Peelingen inneholder enzymer fra papaya og ananas som bidrar til å løse opp døde hudceller og tilstoppede porer slik at pleien penetrerer bedre inn i huden. På den måten blir huden friskere og sterkere. Appelsinolje tilfører huden fuktighet slik at den føles strammere og mer plump.

PÅFØRING

  • Husk å bruke veldig lite produkt av gangen, så har du peelingen veldig lenge!
  • Påfør produktet først på tørr hud, og la den virke i to minutter.
  • Aktiver så produktet med varmt vann som du masserer inn i huden med fingertuppene i tre minutter. Har du sensitiv hud kan du prøve deg frem med for eksempel et minutt.
  • Skyll av med lunkent vann!
  • Nå er huden klar for hudpleien du bruker! Dessuten blir sminken din mye penere og sitter bedre på!

DETTE ER NIMUE

Nimue ble utviklet i 1994 for det medisinske markedet, men er i dag tilgjengelig for alle som ønsker en sunnere hud. Nimue sier selv at de forandrer huden, og det gjør de med høyteknologiske ingredienser kombinert med det beste fra naturen.

Siden de bruker bioteknologi kan du bruke effektive ingredienser fra for eksempel sitrus uten å fremkalle allergiske reaksjoner.

Nimue er et cosmeceutical. Det vil si at ingrediensene og mengden av disse ligger så nært opp til grensen av hva som er tillatt å putte i et produkt uten at du trenger en resept. Derfor er det også viktig at du søker hjelp og analysert huden din for å kunne bruke dem.

Nimue er opptatt av å vekke huden til live igjen ved å balansere fuktnivået i huden og gjenopprette hudbarrieren. Da vil huden bli sterk igjen, og dermed både se ungdommelig og vital ut.

Merket finnes først og fremst i salonger som utfører Nimues egne behandlinger med blant annet microneedling og peelinger. Nå finner du også produktene på hudapotekene til Apotek1 der du får god veiledning av opplært personale.

Nimue er systemhudpleie. Det vil si at de har skreddersydd et program for din hudtilstand med produkter som skal brukes på morgenen, på kvelden, alltid eller noen ganger i uken. Dette for at du skal få raske resultater. Hovedkategoriene er

  • Miljøskadet hud: For eksempel solskader, for tidlig aldring
  • Problemhud: For eksempel akne og rosacea
  • Hyperpigmentert hud: For eksempel brune flekker forårsaket av sol og hormoner
  • Interaktiv hud: For eksempel stresset hud, overbehandlet hud og hypersensitiv hud på grunn av medisiner.

Eneste produktet som absolutt alle skal bruke, uavhengig av hvilken hud du har eller om du vil bruke andre merker, er Nimue Exfoliating Enzyme.

Legg igjen et svar