Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Hender Kropp

Tørre hender? Dette må du passe på!

on
19. mars 2020

Det er nesten helt uungåelig å få tørre hender nå om dagen! Vi vasker hendene langt mer enn hva vanlig er, på godt og vondt. Ikke minst bruker vi “antibakk” over lav sko. En ting er at huden på hendene føles ubehagelig. De både svir og klør, og de kan også begynne å henge seg litt borrelåsaktig på klær.

I verste fall begynner huden å sprekke opp, og jeg er ikke helt sikker på hvor heldig det er – sånn med tanke på bakterier og virus.

Nå vet vi også at vanlig håndvask med såpe er langt mer effektivt enn antibakterielle produkter. Det er ren kjemi. Såpe har en liknende oppbygging som virus, og fungerer på samme måte som at fett løser opp fett. Antibakterielle produkter dreper dessuten også de gode bakteriene som faktisk beskytter oss, så om du kan velge skal du gå for den gode gamle såpa!

Det vi vet er at hel og sunn hud der hudbarrieren er intakt håndterer dårlige bakterier og virus langt bedre en sprukken hud med sår. Så både for din velværes og helses skyld anbefaler jeg å smøre hendene dine etter håndvasker og “antibakksplæsjer” med gode håndkremer.

Disse tre håndkremene er råbra. De gjør huden myk, klisser ikke, trekker raskt inn i huden og lukter behagelig.

  • Eleni & Cris, Hand Cream
  • Sisley, Restorative Hand Cream
  • Rudolph Care, Soft Touch Hand Cream

Gjør oppmerksom på at produktene er mottatt av leverandørene for å kunne gjøre en journalistisk vurdering.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT