Annonse,  Ansikt,  Hudpleie

Antiage for sensitiv hud

Reklame for La Roche-Posay

La Roche-Posay er et merke jeg har brukt selv og anbefalt andre i årevis. Jeg har derfor også mange favorittprodukter fra dette franske kvalitetsmerket, som du sikkert kjenner igjen fra apoteket. Jeg har alltid minst to produkter stående på badet, og de bare funker når huden min virkelig trenger det.

Et av dem er alltid en flaske med Thermal Water som virkelig fungerer som et SOS-produkt. Om du spør meg kan jeg gi deg ti bruksområder på strak arm!

Jeg har til tider ganske tørr og sensitiv hud, og når den er slik bare vet jeg at La Roche-Posay sine produkter vil fukte og roe ned huden min umiddelbart. Det er også derfor jeg alltid har vært trygg på mine anbefalinger når noen har spurt med til råds om produkter til for eksempel sensitiv hud.

Faktisk blir La Roche-Posay anbefalt av dermatologer verden over fordi den har dokumentert effekt og toleranse. Det anser jeg som et kvalitetstegn.

For et år siden var jeg også så heldig å få reise til og besøke La Roche-Posay i Frankrike. Det er nemlig ikke bare navnet på et merke, men faktisk navnet på landsbyen der kilden til dette fantastiske termalske kildevannet ligger. Bare for å understreke hvor virkningsfullt vannet er så har de et eget behandlingssenter der hvor dermatologer pleier tusenvis av pasienter med hudproblemer i året med dette vannet. Det synes jeg er utrolig spennende.

Du kan lese mer om da jeg besøkte La Roche-Posay og senteret HER!

La Roche-Posay sitt termalske kildevann er svært rikt på mineralet selen, og virker beroligende og antioksiderende. Termalsk kildevann er en selvfølgelig ingrediens i alle La Roche-Posay sine produkter.

HYALU B5

La Roche-Posay sitt mål er å tilby de mest effektive, men høyt tolererte produkter til de med sensitiv hud. Uansett hvilket problem du har med huden vil La Roche-Posay ha en løsning – selv for den aller mest sensitive huden.

Jeg ble derfor overbegeistret da jeg testet ut antiage-serien Hyalu B5 som faktisk egner seg for veldig sensitiv hud. Jeg vet at mange med sensitiv hud ikke har mulighet til å bruke produkter med ingredienser som er rettet mot aldringstegn, men må fokusere på å bruke beroligende produkter i stedet.

Nå har jeg en god nyhet til deg med sensitiv hud, men som også har lyst til å redusere rynkene, stramme opp huden og få litt mer fylde. Hyalu B5 er rågod antiage ansiktspleie til sensitiv hud (den passer selvfølgelig til deg som ikke har sensitiv hud også), og serumet er virkelig stjerneproduktet.

Hyalu B5 Serum er noe av det beste jeg har prøvd av serumer i sitt slag! Det er et friskt, fuktighetsgivende og transparent geleserum som skal påføres ren hud morgen og kveld. Men om du har noen form for åpne sår så må du unngå å bruke det. Da vil det svi. Som navnet tilsier inneholder den fuktbinderen hyaluronsyre og vitaminet B5. Serumet er også med en ingrediens som kalles madecassoside.

DETTE SYNES JEG!

Som sagt, dette serumet er noe av det beste jeg har testet i sitt slag. Serumet er rett og slett en befrielse å få på huden. Du virkelig føler at huden roer seg ned, og at den får mer fylde. De tørre, fine linjene reduseres. Serumet trekker umiddelbart inn i huden og klisser ikke.

Har du ekstra tørr hud kan du legge på et lag til før du påfører den gode kremen og øyekremen i samme serie. Serumet påfører jeg også rundt øynene før øyekremen, og allerede ved første påføring opplevde jeg en synlig effekt.

Hyalu B5 Serum føles friskt på huden, og den dufter behagelig rent. Huden blir virkelig god og myk, får masse glød og ser frisk og sunn ut. Etter kort tid med bruk av dette serumet vil du oppleve at de fine linjene dine som rett og slett kommer av at huden din er tørr, vil være synlig redusert. Mimikklinjene dine må du nok leve med, men i en mykere utgave.

Les mer om serien i linken under!

www.laroche-posay.no

Reklame for La Roche-Posay

Legg igjen et svar