Annonse,  Ansikt,  Sol

Skreddersy din egen solkrem med PCA Skin!

Visste du at PCA Skin har hele 7 forskjellige solkremer som du kan velge i mellom? Det er faktisk ganske mange når man tenker på at alle i utgangspunktet er til ansiktet, og at det er snakk om avanserte produkter! Her får du nemlig ikke “bare” en one-fits-all-solkrem.

Her har du virkelig muligheten til å få den aller beste solbeskyttelsen til din hud og til ditt behov. Om du i tillegg bruker et serum under som gjør noe ekstra for huden din, får du virkelig skreddersydd en solkrem helt til bare deg.

Jeg mener at man skal bruke solbeskyttelse hver eneste dag året rundt, men det er i hvert fall veldig viktig å beskytte huden hver dag nå som det er vår og snart sommer. Sola er mye sterkere enn du tenker, og selv om du bare har tenkt til å gå deg en tur, løpe noen kilometer, være ute i hagen noen timer eller dra på shopping med en lunsj ute på gate-restauranten etterpå så blir du like mye eksponert for sola som om du skulle vært på ferie.

Vann og sand reflekterer UV-strålene ekstra mye slik at sola blir sterkere, men du skal ikke undervurdere effekten av å “bare” være ute. Skal du på fjellet må du også tenke på at sola er sterkere der enn i lavlandet!

Med tanke på at Norge er i verdenstoppen på føflekkkreft (den farligste), og at tendens bare er økende, så mener jeg at nå må solkremfobien overvinnes.

Det er nemlig mye kulere å heller være litt blekere i huden enn å ende opp med kreft. Dessuten får du farge uansett, men det tar bare litt lengre tid. En ting til, du får bare flere rynker, flere pigmentflekker og mer gusten hud av å skulle være så veldig brun hele tiden!

FINN DIN SOLKREM!

Aller først ….. Alle PCA Skin sine solkremer er anbefalt av The Skin Cancer Foundation i USA, noe som er et kvalitetsstempel i seg selv. Alle solkremene har bredspektret UVA- og UVB-beskyttelse med både kjemisk og fysisk filter. De er med koffein som er en kraftig antioksidant som beskytter cellene og melketistel som er svært beroligende. De inneholder også aloe vera og provitamin B5 som begge er med på å fukte og roe ned huden.

Protecting Hydrator Broad Spactrum SPF 30: En dagkrem for normal til fetere hudtyper. Den er formulert for å fornye den naturlige fuktigheten i huden, uten å være fetende. Har en lett mattende effekt.

Perfecting Protecting SPF 30: Dagkrem for alle hudtyper med solskader og hyperpigmenteringer. Den hemmer overproduksjon av pigmenter og motvirker nye hyperpigmenteringer, samt demper dem du allerede har fra før. 

Hydrator Plus Broad Spectrum SPF 30: En nærende og beskyttende dagkrem for normal til tørr hud. Sodium hyaluronate og sodium PCA  er to svært fuktighetsgivende komponenter som binder fuktigheten i huden. Nydelig og lett konsistens som ikke etterlater noen film på huden.

Weightless Protection Broad Spectrum SPF 45: En hurtigabsorberende og lett solkrem som er formulert for å holde huden matt. Den kan brukes av alle hudtyper, og er kanskje ekstra bra for deg med fet hud og akne.

Active Broad Spectrum SPF 45, Water Resistent: Denne kremen er spesielt bra å bruke når du skal trene ute og bade. Tester viser at den gir en effektiv beskyttelse i 80 min under hard trening med mye svette, og i vannaktiviteter som snorkling og svømming.

Sheer Tint Broad Spectrum SPF 45: Fargete solkrem som tilpasser seg alle hudtoner. Siden den kun har fysisk filter fungerer den også som en primer, og er helt perfekt å bruke under sminke. Den er også vannfast. I stedet for koffein inneholder den antioksidanten ubiquinone.

Sheer Tint Eye Triple Complex Broad Spectrum SPF 30: Dette er det nyeste tilskuddet i solkrem-sortementet, og er inspirert av Sheer Tint-kremen. Den gir et lett dekk med en transparent, universal farge som kamuflerer rødhet og misfarginger. Den inneholder kraftige peptider som lysner og gjør øyepartiet glattere.

I vinter brukte jeg Hydrator Plus som var helt super til min hud. Jeg blir lett tørr på vinteren, i tillegg til at jeg må holde rosacea i sjakk. Den tilfører huden masse fuktighet, uten at den føles fet.

Nå er det Sheer Tint som gjelder. Den synes jeg fungerer helt utmerket som primer i tillegg. Den føles litt tørrere, men med serum under er den suveren.

Jeg fikk anledning til å teste Sheer Tint Eye et par dager, og den er virkelig noe for seg selv. Den har nesten litt highlighter-effekt i tillegg, og selv om den har farge med lett concealer-effekt blir den ikke tørr – slik noen concealere kan bli.

Til slutt må jeg bare fremme effekten av å bruke vitamin C i kombinasjon med solfaktor. Jeg anbefaler uansett å bruke et serum som er tilpasset din huds behov under solkrem. Men kombinasjonen vitamin C og SPF er virkelig helt perfekt når du skal på ferie i sommer.

Vitamin C beskytter blant annet cellene mot frie radikaler som forårsakes av UV-strålene og ikke minst forurensing. Dessuten gir den glød og gjør huden klar. 

Du kan lese mer om alle fordelene til vitamin C (det er mange) og PCA Skin sin C&E Strength Max HER!

Legg igjen et svar