Kropp,  Reklame,  SPA

Unik spaopplevelse i Paris – facial med sminke!

Altså, jeg må ærlig innrømme at jeg ikke tenker på å spa når jeg er i Paris! Jeg trenger egentlig ikke gjøre så mye! Jeg trenger ikke shoppe, klatre opp trappene til toppen av Eiffeltårnet eller stå på toppen av Triumfbuen. Det holder veldig lenge å bare snuse inn inntrykkene, ta meg et glass vin på en fortausrestaurant mens jeg ser på livet eller gå gatelangs med noe fra et fransk bakeri i hånda.

Jeg elsker Paris, og for kort tid tilbake var jeg så heldig å få reise til dit med Clarins. Om du har vært i Paris noen ganger, og har lyst til å gjøre noe annet enn hva du pleier kan jeg anbefale deg det jeg skal skrive om i denne posten på det varmeste!

For i underetasjen på Hotel Royal Monceau ligger en liten perle av et storbyspa. Ikke bare det, men det er faktisk et Clarins Spa der du utelukkende får behandlinger med produkter fra Clarins. Clarins kjenner du best som produkter som du kjøper på parfymeri og Taxfree.

Men Clarins sin historie starter faktisk i spa. Massør Jacques Courtin-Clarins åpner sitt første spa i 1954 (fortsatt Clarins-familien som eier selskapet) der han blant annet bruker oljer som han blander til selv. Noen år senere lager han flakonger med oljer som kundene kan ta med hjem selv for å fortsettte spafølelsen hjemme.

Han innfører dermed begrepet hjemmespa.

Det er ikke noe problem å slå ihjel noen timer på Spa My Blend by Clarins. Spaet er delikat i hvitt med innslag av sølv. Det oser luksus, og det er vel egentlig det spaet er. Luskuriøst! Du blir veldig godt tatt hånd om, og geleidet av nydelige damer i Clarins-frakker.

Jeg prøvde en ansiktsbehandling (med en helt unik service), men du må ikke ha behandling for å kose deg her. Her finnes både tørr badstue og steamrom, men det er det 23 meter lange svømmebasenget og rommet det er i som er selve perlen her. 

Det skal være det lengste innendørs hotellbassenget i Paris, så her har du faktisk mulighet til å trimme litt. Hele rommet i hvitt, sølv og turkis er bare så vakkert, der speilveggen gir enn enorm romfølelse.

Så til behandlingen! For snart fire år siden var jeg på storbyspa i New York på Elizabeth Arden. På 50-tallet utviklet hun en spesiell teknikk for ansiktsmassasje som fortsatt brukes den dag i dag. Helt fantastisk, og helt unik! Les mer HER!

Da jeg kom til Clarins fikk jeg den samme følelsen. Terapeuten hadde en helt spesiell måte å massere og påføre produkter på. I stedet for å massere inn trykket hun produktene inn i huden med hele håndflatene i et spesielt mønster. Det føltes som et rituale, og var helt magisk.Jjeg fikk virkelig følelsen av å bli tatt vare på.

Hele behandlingen ble avsluttet med at hun sminket meg – mens jeg lå på benken med lukkede øyne! Veldig enkel sminke, men nok til at jeg kunne gå rett på pressekonferanse et kvarter etterpå. Litt foundation, rouge, litt på øynene – inkludert maskara – og gloss på leppene!

Til og med håret var levelig etterpå. De er nemlig vant med å behandle folk som bor på hotellet, og som skal være representative etter et lite opphold i hotellets unike Clarins-hule. Imponert!

Her er jeg på vei opp trappene til møte rett etter, nysminket og ok på håret! 

Jeg gjør oppmerksom på at turen til Paris  og behandlingen er sponset av Clarins.

Legg igjen et svar