Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Ansikt Hudpleie

Video: Min morgenrutine for tørr hud!

on
21. november 2019

Veldig mange spør meg om tips til en god fuktighetskrem for tørr hud. Da spør jeg alltid om hvilken hudpleie de har fra før! Hvilken rens de bruker, når brukte de skrubb sist og hvilke andre produkter de bruker.

Svaret jeg får i 95% av tilfellene er at de er dårlig på rens og at de ikke er sikker på om de har skrubb. Kremen de bruker av og til synes de er dårlig, enda den var DYR!

Men ville du ha polert en sannete bil? Ville du ha olja gulvet uten å vaske og fjerne skitt? Ville du ha beisa uten husvask først? Ville du ha pusset skoene uten å fjerne søle? Hvorfor ikke?

Om det er manglende hudpleie ellers kan jeg faktisk ikke anbefale en krem, for ingenting vil fungere om det ikke er orden på din daglige hudpleie.

Jeg får mange kommentarer på at jeg har fin glød i huden min. Hovedgrunnen er at jeg er nøye med hudpleien min. Jeg bruker heller et par ekstra minutter på den enn på sminken! Jeg bruker heller produkter som gir glød enn produkter som matter for mye ned.

I min IGTV ser du hudpleierutinen min i dag til morgenen. Har jeg veldig dårlig tid hopper jeg over et serum, og ikke rensen. Jeg skrubbet huden i dag (smart å gjøre på en søndag),  og normalt sett skrubber jeg 1-2 ganger i uka.

Produktlisten får du her!

 • Elite Helse Chamomile Facial Cleanser
 • PCA Skin Pore Refining Treatment
 • PCA Skin Hydrating Toner
 • Doctor Babor Pro Boswelia
 • PCA Skin Vitamin B3 Brightening Serum
 • Clarins Extra-Firming Cou & Décolleté
 • Clarins Double Serum
 • Hormeta Re-Generation Eye Contour Balm
 • Hormeta Eye Contour Rescue Gel Mask
 • ZO Skin Health Oclipse Smarttone
 • PCA Skin Sheer Tint Eye
 • Purity Herbs Vikingsalve
TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT