Ansikt,  Hudpleie

Hudpleie på palett

Jeg vet ikke helt hva jeg skal kalle denne trenden, eller retningen innen  hudpleie. Multimasking var en trend som tok helt av for en stund siden. Vi ble oppfordret å gjøre slik de gjerne gjør i hudklinikker, nemlig å påføre masker med spesifikke ingredienser og formål på ulike steder i ansiktet – alt etter hva hudområdet faktisk trengte.

Det tok helt av på sosiale medier, og etter min mening var det en suveren måte å få spesielt unge til å begynne å stelle huden.

Hudtrenden vi ser mer av nå er ikke like visuell, men den er både målrettet, funksjonell og ikke minst effektiv. Det er mer en multiseruming, et ikkeeksisterende ord som allikevel er ganske beskrivende.

Det går nemlig ut på å bruke ulike serumer på en gang i ansiktet, serumer som gjør spesifikke ting, men som ikke nødvendigvis trengs over hele ansiktet.

Serum er jo som kjent mer aktive og dyptgående enn kremer. Kremer fungerer heller mer som beskyttelse mens du kan si at et serum, essens eller ekstrakt er mer pleiende. Derfor påfører du serumet før kremen.

For eksempel kan du påføre et beroligende serum på de røde kinnene dine, et annet som trekker sammen porene, et som tilfører masse fukt og drenerer poser rundt øynene, et som strammer opp halsen og et som jobber med pigmenteringen i panna. Høres kanskje mye ut, men her kan du velge dine targets! I saken ser du noen merker som bruker denne filosofien aktivt. Det er Skin Treat, Intraceuticals og Biologique Recherche.

De er tatt bilde av på pressepresentasjon og/eller mottatt som testere av produsentene for å kunne gjøre en journalistisk vurdering.

Legg igjen et svar