Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Kropp Kroppspleie

3 kroppsskrubber for myk og vakker hud!

on
21. november 2019

Det verste jeg vet er å ha tørr hud. Derfor skrubber jeg også huden min veldig ofte – og ikke minst, smører den hver dag. Jeg hører så ofte kvinner si at de synes huden er tørr. De nesten unnskylder seg for at de er så dårlige til å smøre huden sin, men de har ikke funnet en krem som funker.

Da spør jeg alltid om de skrubber huden, og overraskende nok er det ikke spesielt mange som gjør det, noe jeg faktisk synes er litt rart. Jeg mener…. det er jo ikke spesielt sexy med tørr hud der overflaten blir hvitmelert og ru. I alle fall synes ikke jeg noe om det!

Om du ikke skrubber huden funker nemlig ikke kroppskremen din, og du kan bare glemme jevn selvbruning – om du prøver deg på det. Og om du drømmer om jevn, fin brunfarge om sommeren eller når du er på sydenreise drømmer du forgjeves om du ikke skrubber og smører huden jevnlig.

Tipset er å skrubbe huden en til to dager i uka, og smøre huden hver eneste dag! Som du kan se på min IGTV starter også hudpleien min allerede i dusjen. Tenk på hvilken dusjsåpe du bruker (du trenger heller ikke bruke det hver gang du dusjer) og at vannet ikke er for varmt! Du kan sammenlikne dusjing med når du skyller en stekepanne. Fettet går bort når vannet er varmt nok og med avfettende såpe.

OGSÅ KROPPENS NATURLIGE OLJER SOM BESKYTTER HUDEN FORSVINNER NÅR VANNET ER VARMT NOK OG SÅPEN ER STERK NOK!

Her er i alle fall tips til tre helt ulike skrubber (det finnes utallige varianter) – en saltskrubb med olje, en tørr saltskrubb og en med syrer som “spiser” opp de døde hudcellene dine. 

REN CLEAN SKINCARE: Atlantic Kelp And Magnesium Salt Anti-Fatigue Exfoliating Body Scrub: Fryktelig langt navn, men den funker! Med havsalt, magnesium, ekstrakt av tare fra Atlanterhavet og algeolje. Dessuten er emballasjen laget av plast fra havet.

SKIN TREAT: Bright Renewal AHA & PHA Exfoliating Treatment: Mousse med syrer av ulike slag som fjerner tørr hud. Smøres på huden litt før du går inn i dusjen, også vasker du produktet av. Veldig smooth og enkelt uten søl!

KLINTA: Havsalt: Dette er et multiprodukt laget av salt og urter. Det følger med en liten pose slik at saltet kan brukes som duft til rommet. Men du kan også bruke den skrubb i dusjen, som den er eller blandet med olje. Funger perfekt som fotbad også!

Produktene er mottatt som arbeidsprøver for å kunne gjøre en journalistisk vurdering.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT