Kropp,  Kroppspleie

3 kroppsskrubber for myk og vakker hud!

Det verste jeg vet er å ha tørr hud. Derfor skrubber jeg også huden min veldig ofte – og ikke minst, smører den hver dag. Jeg hører så ofte kvinner si at de synes huden er tørr. De nesten unnskylder seg for at de er så dårlige til å smøre huden sin, men de har ikke funnet en krem som funker.

Da spør jeg alltid om de skrubber huden, og overraskende nok er det ikke spesielt mange som gjør det, noe jeg faktisk synes er litt rart. Jeg mener…. det er jo ikke spesielt sexy med tørr hud der overflaten blir hvitmelert og ru. I alle fall synes ikke jeg noe om det!

Om du ikke skrubber huden funker nemlig ikke kroppskremen din, og du kan bare glemme jevn selvbruning – om du prøver deg på det. Og om du drømmer om jevn, fin brunfarge om sommeren eller når du er på sydenreise drømmer du forgjeves om du ikke skrubber og smører huden jevnlig.

Tipset er å skrubbe huden en til to dager i uka, og smøre huden hver eneste dag! Som du kan se på min IGTV starter også hudpleien min allerede i dusjen. Tenk på hvilken dusjsåpe du bruker (du trenger heller ikke bruke det hver gang du dusjer) og at vannet ikke er for varmt! Du kan sammenlikne dusjing med når du skyller en stekepanne. Fettet går bort når vannet er varmt nok og med avfettende såpe.

OGSÅ KROPPENS NATURLIGE OLJER SOM BESKYTTER HUDEN FORSVINNER NÅR VANNET ER VARMT NOK OG SÅPEN ER STERK NOK!

Her er i alle fall tips til tre helt ulike skrubber (det finnes utallige varianter) – en saltskrubb med olje, en tørr saltskrubb og en med syrer som “spiser” opp de døde hudcellene dine. 

REN CLEAN SKINCARE: Atlantic Kelp And Magnesium Salt Anti-Fatigue Exfoliating Body Scrub: Fryktelig langt navn, men den funker! Med havsalt, magnesium, ekstrakt av tare fra Atlanterhavet og algeolje. Dessuten er emballasjen laget av plast fra havet.

SKIN TREAT: Bright Renewal AHA & PHA Exfoliating Treatment: Mousse med syrer av ulike slag som fjerner tørr hud. Smøres på huden litt før du går inn i dusjen, også vasker du produktet av. Veldig smooth og enkelt uten søl!

KLINTA: Havsalt: Dette er et multiprodukt laget av salt og urter. Det følger med en liten pose slik at saltet kan brukes som duft til rommet. Men du kan også bruke den skrubb i dusjen, som den er eller blandet med olje. Funger perfekt som fotbad også!

Produktene er mottatt som arbeidsprøver for å kunne gjøre en journalistisk vurdering.

Legg igjen et svar