Kropp,  Kroppspleie

Forsterk sommerfølelsen med velduftende pleie!

Tenkte bare å lage et kort innlegg om noen bodylotioner jeg digger akkurat nå! Det er fordi de virkelig får frem sommerfølelsen i meg. Våren har jo vært litt lang og kjølig, så når kroppskremen dufter av appelsiner, makademianøtter, sommerregn eller ingefær får jeg litt sommerfølelse allikevel.

Nå har sommeren kommet, i alle fall for en liten stund. Om dagen er jo solkrem et must, men når kvelden kommer og solkremen skal vaskes av er det utrolig deilig med en pleiende krem som holder på fuktigheten i huden – samtidig som den forsterker den gode sommerfølelsen fordi den lukter himmelsk.

Her er fire dødsdigge kremer du kan bruke nå (bruk aftersun om du er brent) eller når du har lyst til å hente frem sommerfølelsen på litt kjøligere dager.

Being by Sanctuary Spa, Salted Caramel & Macadamia: Dette er en myk deilig godsak, både i duft og konsistens. Den pleier huden med smør fra shea og kakao. Sheasmør roer faktisk ned inflammasjon i huden den blir brent. Kakao har en helbredende effekt på alt fra eksem til skadet hud.

Rituals, The Ritual of Happy Buddha, Buddha Belly Body Cream:  Når det kommer til duft er dette favorittkremen! Du kan ikke annet enn å bli glad av Buddha Belly med sin nydelige, lett eksotiske duft av appelsin og sedertre som kommer fra naturlige ingredienser. Konsistensen er også helt nydelig, lett og rik på samme tid. Kremen inneholder blant annet vitamin E og Centella Asiatica som er med på å styrke huden.

Mon/Sun, Wipped Wednesday, Light Rain om Mint Leaves: Dette er et nytt merke fra Sverige som har mange ulike type produkter i rangen sin. Når du lukter på denne godsaken av en sufflekrem kjenner du på følelsen av en norsk sommer. I alle fall skandinavisk, og det tror jeg også er meningen. Frisk og delikat i duften, men allikevel deilig og litt annerledes. Ikke minst, en herlig konsistens som smelter inn i huden!

Biotherm, Bath Therapy, Invigorating Blend: Denne er bare helt nydelig å bruke på morgenen når du skal på jobb! Duften iler inn under hjernebarken din med spicy ingefær og oppkvikkende peppermynte slik at du virkelig våkner til live. Superdeilig å bruke etter en lang dag når du trenger litt ekstra piff. Konsistensen er rik og myk, men trekker allikevel raskt inn.

Legg igjen et svar