Ansikt,  Behandlinger,  Hudpleie

5 vaner som holder huden ung etter fylte 25

– Velkommen inn i min hule, smilte Antoaneta Barsan til meg her om dagen da hun inviterte meg inn i sitt behandlingrom på The Red Door i New York! Jeg var så heldig å få oppleve den nydeligste og mest spesielle ansiktsmassasjen som jeg fikk vite i etterkant var utviklet av Elizabeth Arden selv (hun døde i 1966).

Altså en veldig gammel massasjeteknikk, og som var noe av det det råeste jeg har opplevd. Nå viste det seg også at herlige Antoaneta også var en av de som trente andre i denne massasjeteknikken. So lucky me! Av og til er faktisk det gamle best!

I tillegg ga hun meg noen veldig bra tips om hva du må gjøre for å holde huden din ung etter at du passerer 25 år. Ja, faktisk! Du må faktisk tenke på huden din allerede da om du vil ha fin hud som 50-åring! Kollagenet i huden starter og brytes ned etter fylte 25, og da begynner også aldringsprosessen.

1. MASSER HUDEN

Massasje aktiverer muskulaturen og produksjonen av kollagen som er er med på å holde fylden i huden. Jeg er faktisk stor fan av ansiktsmassasje, og masserer ansiktet hver eneste dag! Jeg merker stor forskjell på når jeg gjør det og ikke gjør det, og enkelte morgener masserer jeg rett og slett ansiktet “på plass” og bort poser under øynene.

2. DRIKK MASSE VANN

Det er mange grunner til at det er viktig å holde oppe væskebalansen i kroppen, og det er veldig viktig om du vil ha en plump og sunn hud. Cellene fylles med vann, og er gunstig for produksjonen av kollagen. Om det ikke er nok vann i cellene skrumper de inn som er rosin, altså den tørre utgaven av en plump drue.

3. TRIM HUDEN

Alle grimasene du gjør med ansiktet er med på å holde huden ung. Har du gått for å ha steinansikt i den tro at det skal gi deg mindre linjer og ung hud må du tro om igjen! Du må bruke musklene i ansiktet også, slik du gjør med musklene på resten av kroppen. Både musklene og huden blir aktivert, og det er bra for hudhelsen din.

– Le masse! Det er bra både for helsen din og for huden din, sier Antoaneta på sin bestemt og moderlige måte!

4. BRUK GODE PRODUKTER

Vær nøye med hva du putter på huden din, og velg produkter som passer for din hud. Vær nøye med din hudpleie hver dag, og tilpass hudpleien etter årstiden du er i. Og jeg måtte passe på mine sensitive kinn!

5 GÅ TIL HUDPLEIE

Hun mener at om du går til hudpleie en gang i året gjør du egentlig ingenting for huden din. Huden vet ikke hvordan den skal respondere, for den kjenner ikke igjen det som blir gjort. Ideelt bør du få stelt huden din hver 6-8 uke, men noe sjeldnere er bra det også.

Om du har fet hud med kviser bør du gå hver måned fordi huden trenger mer intens behandling for å holde urenhetene unna og til slutt få bukt med problemet.

Gjør oppmerksom på at hudpleien ble sponset av Elizabeth Arden.

Legg igjen et svar